Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Miért találtam rá, ha nincs...

Miért találtam rá, ha nincs szüksége rám?

Figyelt kérdés

Felismertem valakit egy korábbi életemből. Már akkor éreztem, hogy ez fontos lehet, és az az érzés, hogy dolgom lehet vele, hogy szükségem volt rá, sorsszerű és szükségszerű volt, hogy rátaláljak, már 9 hónapja nem múlik. Úgy érzem fel kellene keresnem, legalább látni őt... hogy biztos legyek.

De a jelenlegi életében semmi, azaz semmi nyoma, hogy ne lenne jól meg nélkülem. Boldog, sikeres, amire csak vágyhat az ember... Egyszerűen nem látom, hogy helyem lenne az életében, bármilyen formában.

A múltjában vannak utalások, jelek, hogy szüksége volt valakire, várt valakire... Sokáig. Akkor én még nem álltam készen erre, rá (és bár ugyan úgy érzem, nem biztos, hogy rám várt), most pedig valaki betölti azt a helyet.

És nem mintha unalmas lenne az életem nélküle... Igazából jól hangzik elsőre, de jó dolgomban a fene se akarna annyi bonyodalmat, amennyi vele járna, felforgatnánk egymás életét. Ha nem érezném sorsszerűnek, hogy rátaláltam, ha el tudnám felejteni, hát megtenném. De pár napnál, egy hétnél tovább nem tudok megfeledkezni róla. Rengeteg éjszaka tartott ébren.

2016. jún. 27. 22:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Ha belátnád, hogy ez az egész "a korábbi életemből" dolog egy baromság, akkor a kérdés is megszűnne.
2016. jún. 27. 22:56
 2/16 anonim ***** válasza:
2016. jún. 27. 23:09
 3/16 Ozmium42 ***** válasza:
30%
Na igen. Se neked, se neki nem volt előző élete.
2016. jún. 28. 00:01
 4/16 anonim ***** válasza:
61%

Már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban.

Nagyon fiatalon meghalhattál, ha az előző életedből felismertél valakit, aki még mindig él.

Békén hagynám a nagy korkülönbség miatt!

2016. jún. 28. 00:52
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

"Boldog, sikeres, amire csak vágyhat az ember... "

Idáig olvastam.

Fogalmad sincs, mi élet értelme.

Keresd fel.

2016. jún. 28. 01:20
 6/16 A kérdező kommentje:

"amire csak vágyhat az ember..." kérlek, engedd szabadon a fantáziád. Nem akarom azt mondani, hogy én nem adhatnék neki semmit, de többé nem tűnik úgy, hogy ezt mástól ne kapná már meg. Úgy értem ahol régen újra és újra hiány keletkezett az élete ugyanazon pontján, épp újra betölti valaki azt az űrt, nem tudom ló-e vagy szamár, A2 vagy B (vagy G...)terv, ideiglenes, vagy végleges (mondjuk erre az életre).

Egyszerűen nem értem miért volna arra szükségem, hogy rátaláljak, és realizálódjon bennem: elkéstem. Tudom, hogy csak egy szerepet tölthetnék be az életében, mert egyszerűen nem vagyok alkalmas másra. Persze ha előző volt, lehet következő életünk is, idő mint a tenger... csak fel nem foghatom miért érzem a késztetést, hogy keressem fel, ha racionálisan nézve ennek egyszerűen az égvilágon semmi értelme (most legalább is).

2016. jún. 28. 01:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Egyébként, olyan furcsa az egész. Nem hinném, hogy érdekelnék a spirituális dolgok, mégis annyira erős kisugárzása van... Őrülten hangzik kimondani, de a hiány, amit megélt, az űr, a hívása... Igen, hívás. Mintha ő "hívott volna az életbe" szerény huszon pár évvel ezelőtt. Később ~6 évesen és a tinédzser éveim elején is éreztem ezt a "hívást" vagy nem tudom mit, igazából akkor csak nagyon furcsa, meghatározhatatlan érzés volt, és ahogy múlt, ismét meg is feledkeztem róla. Aztán az esküvője előtt is - de ennek mi értelme van??
2016. jún. 28. 08:53
 8/16 A kérdező kommentje:
Az ösztöneim azt súgják keressem meg, a józan ész meg azt, hogy hagyjam békén.
2016. jún. 28. 08:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Keresd meg. Esélyed nincs válaszokat kapni a kérdéseidre, ha nem teszed. Az nem biztos, hogy párkapcsolatnak kell kialakulni belőle, egészen más is lehet az oka.
2016. jún. 30. 12:37
 10/16 anonim ***** válasza:
a tökfőzelék elég lesz?
2016. júl. 9. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!