Miért találtam rá, ha nincs szüksége rám?
Felismertem valakit egy korábbi életemből. Már akkor éreztem, hogy ez fontos lehet, és az az érzés, hogy dolgom lehet vele, hogy szükségem volt rá, sorsszerű és szükségszerű volt, hogy rátaláljak, már 9 hónapja nem múlik. Úgy érzem fel kellene keresnem, legalább látni őt... hogy biztos legyek.
De a jelenlegi életében semmi, azaz semmi nyoma, hogy ne lenne jól meg nélkülem. Boldog, sikeres, amire csak vágyhat az ember... Egyszerűen nem látom, hogy helyem lenne az életében, bármilyen formában.
A múltjában vannak utalások, jelek, hogy szüksége volt valakire, várt valakire... Sokáig. Akkor én még nem álltam készen erre, rá (és bár ugyan úgy érzem, nem biztos, hogy rám várt), most pedig valaki betölti azt a helyet.
És nem mintha unalmas lenne az életem nélküle... Igazából jól hangzik elsőre, de jó dolgomban a fene se akarna annyi bonyodalmat, amennyi vele járna, felforgatnánk egymás életét. Ha nem érezném sorsszerűnek, hogy rátaláltam, ha el tudnám felejteni, hát megtenném. De pár napnál, egy hétnél tovább nem tudok megfeledkezni róla. Rengeteg éjszaka tartott ébren.
Már az előző életemben sem hittem a reinkarnációban.
Nagyon fiatalon meghalhattál, ha az előző életedből felismertél valakit, aki még mindig él.
Békén hagynám a nagy korkülönbség miatt!
"Boldog, sikeres, amire csak vágyhat az ember... "
Idáig olvastam.
Fogalmad sincs, mi élet értelme.
Keresd fel.
"amire csak vágyhat az ember..." kérlek, engedd szabadon a fantáziád. Nem akarom azt mondani, hogy én nem adhatnék neki semmit, de többé nem tűnik úgy, hogy ezt mástól ne kapná már meg. Úgy értem ahol régen újra és újra hiány keletkezett az élete ugyanazon pontján, épp újra betölti valaki azt az űrt, nem tudom ló-e vagy szamár, A2 vagy B (vagy G...)terv, ideiglenes, vagy végleges (mondjuk erre az életre).
Egyszerűen nem értem miért volna arra szükségem, hogy rátaláljak, és realizálódjon bennem: elkéstem. Tudom, hogy csak egy szerepet tölthetnék be az életében, mert egyszerűen nem vagyok alkalmas másra. Persze ha előző volt, lehet következő életünk is, idő mint a tenger... csak fel nem foghatom miért érzem a késztetést, hogy keressem fel, ha racionálisan nézve ennek egyszerűen az égvilágon semmi értelme (most legalább is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!