Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek elmenjek reinkarna...

Szerintetek elmenjek reinkarnacios utaztatasra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 22. 18:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Férj voltál vagy feleség? Mert először azt írtad, hogy férfi voltál, akinek felesége van, aztán meg felismerted a férjedet?

Mármint a jelenlegi férjedet, aki az előző életedbe nő volt vagy férfi?! Khm...

Egyáltalán hogy lehet szimpla meditációval ilyen emlékeket előhozni?

2016. jún. 25. 20:08
 22/32 anonim ***** válasza:

Én úgy értettem aki akkor a fia volt, most a férje, de javítsatok ki...

Kérdező: én is szeretnék elmenni ilyenre, ha nem gond, privátban mesélnél róla?

2016. jún. 25. 20:26
 23/32 anonim ***** válasza:

Ja tényleg újra olvastam, tényleg azt írta, hogy az előző életében a fia most a férje.

De mesélhetnél ennek a meditációs utazásnak a menetéről, hogy kezdődött, és hogy tudtál emlékképeket előhozni az előző életedből. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy működik ez a meditáció.

2016. jún. 25. 21:48
 24/32 anonim ***** válasza:
Látod Lucifer-666, nincs elég fantáziád ahhoz hogy reinkarnációs utazásokat szervezz. A volt gyereke most a férje. Ehhez képest a szappanoperák is gyengék! :'D
2016. jún. 25. 23:21
 25/32 A kérdező kommentje:
Igen!A jelenlegi eletemben a ferjem volt az a kisfiu!Oszinte leszek!Nem vagyok 100%-ig biztos Abba ,hogy AZ ott elozo elet volt! De,hogy az erzesek amik jottek azok tuti valosak voltak! Pl:amikor az a kisfiu allt elottem es nezett ram!Ereztem,hogy Nagyon ragaszkodik hozzam!Es egyszer cask megismertem Benne a jelenlegi return!Ezt nem tudom elmondani!A tekinteteben felismertem azt a szeretetet es ragaszkodast amit en a ferjemben ismerek!Es ott abba az eletbe az a kisfiuvolt az egyetlen aki szamitott!Es aki oszinten szeretett es akit en is szerethettem!
2016. jún. 26. 08:17
 26/32 A kérdező kommentje:
BoCS telrol irok!!!Ez lehet,hogy a tudat alatti emlek Elliott!Akar egy regi film amire mar nem is emlekeztem!barmivel magyarazhato ez a dolog Mivel,hogy meg senki sem bizonyitotta be 100%-ban,hogy ez van vagy nincs elozo elet.De,hogy en nekem ez sokat segitett a jelen eletemben AZ bizti es valojaban ez a cell!Tobbszor nem kennel!Nemszabad ebbe nagyon belemerulni mert azert megbolondithato ezzel sokmindenki!
2016. jún. 26. 08:26
 27/32 A kérdező kommentje:
Bocsi teljesen erthetetlen a szoveg!Irok geprol !sorry!
2016. jún. 26. 08:29
 28/32 A kérdező kommentje:
Mikor elkezdtük aztmondtam,hogy tuti nem tudok ellazulni,tökre izgultam,de végül még is sikerült!A nő nagyon nyugtatóan beszélt. Nagyon jó volt a hangja😊És elkellett képzelnem egy kepet,hogy egy helyen vagyok!Utanna meg mar annyira ellazultam,hogy magától jött minden!De magamnál voltam végig mert közben beszélgettem a nővel,hogy hol vagyok mit látok stb.Közben kifújtam az krrom is tehát nem voltam elkábulva de a végén mikor felébredtem olyan volt mintha aludtam volna egy csomót!Es nem a kepek voltak erősek hanem az érzelmek!!!
2016. jún. 26. 08:50
 29/32 anonim ***** válasza:
Az a lényeg kedves Kérdező hogy számodra kellemes és hasznos élmény volt. Valójában csak ez számít. :) A többi része az írásodnak meg egészséges nyitottságra és szkepticizmusra is vall. Ritka az ilyen ember, csak így tovább!
2016. jún. 26. 10:07
 30/32 A kérdező kommentje:
Koszike:-)
2016. jún. 26. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!