Reinkarnációs utazáson szerzett élményekre lennek kivancsi és, hogy kinek, hogy segített jelen eleteben?
Miért az én élményemre vagy kiváncsi?
Utazz el magad!
Saját és hasonló élményt átélt ismerőseim tapasztalati alapján én úgy látom, hogy az egy folyamat, mire az ember eljut odáig, hogy szembenézzen a korábbi életeivel, és ha erre készen áll, akkor spontán jön az élmény.
Nem hiszek abban, hogy direkt firtatni kellene. Ha hiszel a reinkarnációban és a karmában, akkor higgy abban is, hogy HA tudnod kell ezeket az információkat, akkor úgy alakul az életed, hogy megtudd.
A jelenlegi életedben vannak feladataid, és azért vagy itt, hogy ezekkel megküzdj. Ha elkezded felgöngyölíteni a szálakat, előfordulhat, hogy egy-egy szál végén korábbi életet találsz... de nem lehet rögtön a végén kezdeni, mert akkor nem fogod érteni a folyamatot, hogy miért pont oda jutottál, ahova.
Én először a jelenlegi életem szálait kezdtem el kibogozni (pszichológussal és egyéb önismereti, meditációs, stb. módszerekkel). A belső munka során spontán tárultak fel előttem a korábbi életek (úgy, hogy még csak nem is hittem a reinkarnációban, tehát egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nagyon akartam volna kutatni). Mivel egy folyamatban történt a dolog, így tudtam mihez kötni, értelmet nyert. Ha csak úgy l'art pour l'art kutattam volna, a mai napig nem érteném a jelentőségét.
Szóval én azt tanácsolom, hogy ne kezdd el kutatni a korábbi életeket. Kutasd a jelenlegit, van ott bőven kutakodnivaló, és ha van jelentősége az életedben, akkor feltárul más is. Indulj el az önismeret útján, és bízd a karmára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!