Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Reinkarnációs utazáson szerzet...

Reinkarnációs utazáson szerzett élményekre lennek kivancsi és, hogy kinek, hogy segített jelen eleteben?

Figyelt kérdés

2016. jún. 20. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért az én élményemre vagy kiváncsi?

Utazz el magad!

2016. jún. 21. 12:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Fogok!Te voltál ilyenen?
2016. jún. 21. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Saját és hasonló élményt átélt ismerőseim tapasztalati alapján én úgy látom, hogy az egy folyamat, mire az ember eljut odáig, hogy szembenézzen a korábbi életeivel, és ha erre készen áll, akkor spontán jön az élmény.

Nem hiszek abban, hogy direkt firtatni kellene. Ha hiszel a reinkarnációban és a karmában, akkor higgy abban is, hogy HA tudnod kell ezeket az információkat, akkor úgy alakul az életed, hogy megtudd.

A jelenlegi életedben vannak feladataid, és azért vagy itt, hogy ezekkel megküzdj. Ha elkezded felgöngyölíteni a szálakat, előfordulhat, hogy egy-egy szál végén korábbi életet találsz... de nem lehet rögtön a végén kezdeni, mert akkor nem fogod érteni a folyamatot, hogy miért pont oda jutottál, ahova.

Én először a jelenlegi életem szálait kezdtem el kibogozni (pszichológussal és egyéb önismereti, meditációs, stb. módszerekkel). A belső munka során spontán tárultak fel előttem a korábbi életek (úgy, hogy még csak nem is hittem a reinkarnációban, tehát egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy nagyon akartam volna kutatni). Mivel egy folyamatban történt a dolog, így tudtam mihez kötni, értelmet nyert. Ha csak úgy l'art pour l'art kutattam volna, a mai napig nem érteném a jelentőségét.

Szóval én azt tanácsolom, hogy ne kezdd el kutatni a korábbi életeket. Kutasd a jelenlegit, van ott bőven kutakodnivaló, és ha van jelentősége az életedben, akkor feltárul más is. Indulj el az önismeret útján, és bízd a karmára!

2016. jún. 22. 10:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2016. jún. 22. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!