Szerintetek a halálunk után tényleg ujjászuletunk?
Figyelt kérdés
legszivesebben megolném magam de félek hogy ujjá szuletek, ha erre gondolok rosszul leszek, ezt az életemet is rühellem nem akarok megint megszuletni, ha meghalok es találkozok istennel és mondom neki h soha tobbet nem akarok leszuletni sehova akkor megkegyelmez???? ti miben hisztek?2016. ápr. 9. 21:22
2/15 anonim válasza:
Itt amit érzékelünk leszűkítve az egy ismétlődő körfolyamat . A víz oxigén átalakul, létezik a szénkörzés is , követik egymást az évszakok tehát minden változik . Ez alól miért az emberek lennének kivételek ? Rengeteg kín baj ér mindenkit . Keress bizonyosságot irányt , vizsgáld meg élhető e részedről ha nem akkor válts . Nem tudom mi volt az itt lét előtt se azt mi fog következni . Dönthetsz tudatosodhatsz és megélhetsz sok mindent .
3/15 anonim válasza:
Lehet, hogy egy fában fogsz reinkarnálódni és 150 évig állsz magadban azon gondolkodva hogy mennyivel jobb volt embernek lenni.
4/15 anonim válasza:
Az isteni Caludius pl. tök lett. :)
6/15 anonim válasza:
Ne aggódj, nem fogsz újraszületni.
7/15 death42 válasza:
1. Ne vedd készpénznek a halál utánt meg az újjászületést.
2 Az újjászületés/reinkarnáció szerint nem fogsz semmire se emlékezni az előző életedből. Arra sem, hogy öngyilkos hajamú voltál + az emlékeid tesznek azzá, ami vagy. Szóval te mindenképp halott maradsz.
3. Normális ember nem attól fél, hogy újjászüleik, hanem hogy nem marad utána semmi, semmivé lesz.
4. Nem biztos, hogy ha van újjászületés van választási lehetőséged is. A reinkarnáció szerint halálod után újjászületsz.
Nyugtason "békében" az a tudat, hogy a Kaszás irigykedve néz rád. Neked mindaz megvan, amire ő legjobban vágyik, tudod mi az? Emiatt ő leghatékonyabb sorozatgyilkos. De, amit legjobban tisztelek benne, hogy nem válogat senki közül.
8/15 anonim válasza:
Bocsi,de igaz te nem vagy tiszta?:D Már mint vannak pszchiés problémáid? Lehet hogy már vagy 20-szor születtünk újra csak nem emlékezünk rá 😀😇
9/15 A kérdező kommentje:
én annak örulnék a legjobban ha semmi lenne a halál után, én nem akarok létezni semmien formában sem, de az a baj ha meghalok ugyis történni fog valami, ugyérzem
2016. ápr. 10. 18:01
10/15 anonim válasza:
Attól függ, miben hiszel, de én ateista világnézetet vallok és itt nincs semmi a halál után. Nincs Isten, Mennyország, Pokol, lélek, újjászületés, stb., csak a test, ami az enyészetté válik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!