Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Úgy érzem öreg lélek vagyok,...

Úgy érzem öreg lélek vagyok, de a környezetemben sajnos nem nagyon találkozom hasonlókkal. Ha Te is az vagy, hogy találtad meg önmagad, másokat?

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 17:52
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
0%
Az ego nem létezik.
2016. márc. 25. 20:33
 22/36 Duenna ***** válasza:
33%
Ez egód azt mondja, hogy semmi vagyok és unok mindent. Tedd félre az egód, és érezz rá arra, hogy te egy teremtő lélek vagy. Ha földet szeretnél művelni, akkor tedd azt, teremts gondolatoddal és kezeddel valamit, és mindjárt jobban fogod magadat érezni, ráérzel a saját isteni (teremtő) mivoltodra.
2016. márc. 25. 20:33
 23/36 A kérdező kommentje:
Így van! Engem csupán az zavar, hogy mások állatokat kínoznak, megaláznak másokat, áttaposnak önös érdekből mindenkin az EGO-juk miatt, miközben az egység és az alázat és a szeretet a lényeg. Legalábbis szerintem. Egyről beszélünk. :)
2016. márc. 25. 20:34
 24/36 death42 ***** válasza:
50%

#8 Ne mondj nekem ilyen szomorú dolgokat. Te már vagy valaki, ha semmi lennél nem tudnál írni sem semmilyen tevékenységet nem tudnál végrehajtani. :D

Ha tudod, hogy milyen ember nem vagy, akkor már azt is tudnod kéne, hogy ki vagy te valójában. Ha pedig nem vagy amnéziás akkor tudod a válaszokat is + ha öreg lélek lennél nem mérgelnéd magad felesleges dolgokat, tudnád kezelni az adott helyzetet. Tudnád, hogy miért van az embernek kettő vagy több arca. Azt kell, hogy mondjam 28 évesen még gyerek vagy, én 10 éves vagyok. Ki is itt a gyerek? :D

2016. márc. 25. 20:35
 25/36 A kérdező kommentje:
Tiszteletben tartom a véleményed! :)
2016. márc. 25. 20:37
 26/36 Duenna ***** válasza:
0%

"mások állatokat kínoznak"

Sajnos, a világ összes állatkínzóját nem tudjuk megakadályozni tettükben, mint ahogy azt sem, hogy gyermekeket kínoznak meg a világ bármely pontján. Mindenkinek végig kell járnia a saját fejlődő útvonalát ahhoz, hogy egyszer majd észhez térjen a romboló életéből egy építő és szeretetet adó életvitelhez. Mindenki csak egyénileg képes lelkileg fejlődni. Helyes utat mutathatunk, de erőszakkal senkit nem tudunk a helyes útra megváltoztatni.

2016. márc. 25. 20:41
 27/36 A kérdező kommentje:
Ennyi idősen én is azt hittem, hogy mindent tudok, aztán rájöttem, hogy lövésem sincs. :)
2016. márc. 25. 20:42
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem erőszakkal szeretném tenni én sem. És sajnos én is tudom, hogy nem tudok mindenkit megváltoztatni. De próbálkozni lehet. :) Mindenesetre először magát kell, hogy megismerje az ember (igazából).
2016. márc. 25. 20:44
 29/36 A kérdező kommentje:
Bár az ilyen pszichopaták láttán azért hirtelen felindulásból fel tudnék kapni egy baltát!
2016. márc. 25. 20:45
 30/36 death42 ***** válasza:
33%

#27 Én agyilag vagyok 10 éves, mármint kutyaévekben számolva..:DD

Ne akard megváltoztatni az embereket. Fogad el őket olyannak, amilyenek. Neked kéne változni, vagyis felnőni már.

2016. márc. 25. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!