Úgy érzem öreg lélek vagyok, de a környezetemben sajnos nem nagyon találkozom hasonlókkal. Ha Te is az vagy, hogy találtad meg önmagad, másokat?
#8 Ne mondj nekem ilyen szomorú dolgokat. Te már vagy valaki, ha semmi lennél nem tudnál írni sem semmilyen tevékenységet nem tudnál végrehajtani. :D
Ha tudod, hogy milyen ember nem vagy, akkor már azt is tudnod kéne, hogy ki vagy te valójában. Ha pedig nem vagy amnéziás akkor tudod a válaszokat is + ha öreg lélek lennél nem mérgelnéd magad felesleges dolgokat, tudnád kezelni az adott helyzetet. Tudnád, hogy miért van az embernek kettő vagy több arca. Azt kell, hogy mondjam 28 évesen még gyerek vagy, én 10 éves vagyok. Ki is itt a gyerek? :D
"mások állatokat kínoznak"
Sajnos, a világ összes állatkínzóját nem tudjuk megakadályozni tettükben, mint ahogy azt sem, hogy gyermekeket kínoznak meg a világ bármely pontján. Mindenkinek végig kell járnia a saját fejlődő útvonalát ahhoz, hogy egyszer majd észhez térjen a romboló életéből egy építő és szeretetet adó életvitelhez. Mindenki csak egyénileg képes lelkileg fejlődni. Helyes utat mutathatunk, de erőszakkal senkit nem tudunk a helyes útra megváltoztatni.
#27 Én agyilag vagyok 10 éves, mármint kutyaévekben számolva..:DD
Ne akard megváltoztatni az embereket. Fogad el őket olyannak, amilyenek. Neked kéne változni, vagyis felnőni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!