Karmám miatt van hogy zárkózott vagyok? (Fontos)
Nem emiatt vagy zárkózott. Viszont, amit biztosan tudok, hogy a hozzád és hozzám hasonlókban van valami különleges. De hiányzik belőled valami, ami segít túl jutni ezen az időszakon. Még mindig kezdetleges vagy. Nehéz lenne megválaszolni a problémádat szűk információk birtokában, ez egyedül neked menne 100 százalékos hatékonsággal. Ki az, aki legjobban ismer? Ugye hogy te vagy az? Sok minden lehetséges, de ezek csak találgatások. Miért nem tudsz megnyílni másoknak?
1. Stressz
2. Félelem
3. Bizonytalanság
Nem tudsz alkalmazkodni, helyette kizársz másokat + magadba fordulsz. Sokat aggódsz azon, hogy mit látnak belőled mások. Hiányzik vagy hiányos szegényes a felszínes éned, amit kifelé mutatsz. Szted mindenki olyan könnyen nyíl meg másoknak? Nem. Alkalmazkodni kell, de te nem alkalmazkodsz vagy nehezen tudsz, mert kevés vagy túl sok tapasztalatod van ezzel kapcsolatban.
1. Hazudsz magadnak
2. Kisebbségi komplexusod is lehet
3. Nem vagy magabiztos
Nos, akarod, hogy tovább folytassam? Elég monogatarit néztem, hogy folytassam a monológomat..:D
Igen. " Sokat aggódsz azon ,hogy mit látnak belőled mások."
Ez teljesen igaz . Mindig azon jár a buta fejem hogy vajon mit gondolnak rólam mások. Meg önbizalomhiányom van mert sokat bántottak anno.
Nem tudom mit tehetnék .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!