Ha öngyilkosságom előtt mindenem ingyen odaadom rászorulóknak, akkor javul a karmám?
Spilerke:
"De szerintem nagy gyávaság, amikor valaki ezen agyal, és meg is tenné. Egy ilyen valaki csak magát szereti és meg sem érdemli az életet. Aki maga után csak gyászt hagy és a könnyebbik utat választja, az csak a szerettei és mindenkinek terhére van. " - Azért ezzel vitába szállnék. Nyilván senki sem jókedvében lesz öngyilkos - más szemszögből nézve éppen a szerettei(?) részéről önzés elvárni, hogy csak azért, hogy nekik ne kelljen gyászolni, a másik szenvedjen tovább. meg aztán, sokszor sajnos nem csak az öngyilkosnak, hanem a családjának is megváltás a halála.
"Aki maga után csak gyászt hagy és a könnyebbik utat választja, az csak a szerettei és mindenkinek terhére van."
Épp fordítva. Persze már egyszerűbb a felelősséget az öngyilkosra hárítani. De az igazi gyilkosok a "szerettek", az élők, akik belekergették.
A 7es se mond hülyeséget.
De én a karmát nem akarom átverni. Lényegében akkor az öngyilkosság esetén teljesen mindegy, hogy milyen életet éltem, mennyit segítettem másokon?! Ennyi? Esetleg majd a következő életemben íródik jóvá a sok jó tett?
Kedves kérdező,lepontozhatsz,mert nem azt írom amit olvasni akarsz.De meg kell értened hogy a karmát ilyen könnyen nem tudod jobbá tenni.Arra van az egész életed,hogy helyre rakd a karmád és halálodkor nem kell már ezzel törődnöd.Hisz te egész életedben helyes életet éltélt.
Az viszont hogyha valaki öngyilkos akar lenni , nem segít a karmán még ha előtte szét is adod mindened. :)
Ilyen könnyen nem megváltható a karma :)
Sajnálom,de mindenkinek van rá egy egész életed,viszont a legtöbben csak az utolsó pillanatokban élnek vele,amikor már semmit sem tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!