Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szep embernek lenni buntetes?

Szep embernek lenni buntetes?

Figyelt kérdés

Azert igy irtam, mert egyforman gondolok nokre es ferfiakra. De a lenyeg: azon elmelkedtem, hogy azok az emberek, akik szep testet kapnak, vajon butetesbol kapjak-e? Persze, tudom, kerdezzek meg errol ronda embereket... de valojaban nekik is ugyan ugy nehez dolguk van. Hiszen minden embernek egybol elvarasaik vannak ezen emberek fele, valamint nekik sokkal konnyebb part talalni, de sokkal konnyebben kovetnek el hibakat is. Felrelepesek, stb. Elszallhat az egojuk es sorra halmozhatjak a hibakat ezmiatt. Sokkal inkabb oda kell figyelniuk, hogy emberek maradhassanak, ne pedig bekepzelt kis rohadekok.

Esetleg az is elkepzelheto, hogy ez egyen fuggo? Tehat van aki a fent emlitett dolgok miatt szuletik szepnek, hogy megbirkozzon az ezzeljaro feladatokkal, illetve van aki pedig azert, mert egy nagyon jo ember volt mondjuk elozo eleteben es az angyali szepseghez kozelito kulsot kapnak, mert belso tisztasaguk es az enjukbol fakado szeretet es elfogadasert jaro jutalom ez?

2016. márc. 6. 18:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem. Gonosznak lenni átok.
2016. márc. 6. 18:06
 2/20 A kérdező kommentje:
De az gonosz, aki az akar lenni. Mindenki el tudja donteni, hogy gonosz akar lenni, vagy jo ember.
2016. márc. 6. 18:17
 3/20 anonim ***** válasza:

A szépség meg elég relatív, de hogy átok azt nem mondanám.

Ha nem lennének gonosz emberek, az sem volna átok.

2016. márc. 6. 18:22
 4/20 death42 ***** válasza:
Idővel mindenki csúnya lesz. Csak van aki előtte és van aki utána. :D Szépnek lenni nem átok, de ez azért függ a személyiségétől is.
2016. márc. 6. 18:24
 5/20 anonim ***** válasza:
Szépnek lenni jó. Az ilyen emberekhez az irigykedőket kivéve jellemzően mindenki pozitívabban áll, így ők is jobban szeretik az őket körülvevő világot. Persze előfordulhat, hogy a szépségük miatt elszállnak maguktól (ettől még jól érzik magukat a bőrükben), vagy akár az is hogy ez labilissá teszi őket, de egy csomó más is kiváltatja ugyanezt a két szélsőséges hatást.
2016. márc. 6. 18:28
 6/20 A kérdező kommentje:
Szemely szerint, en azt vettem meg eszre, hogy mikor megismerkedek egy emberrel, de nem vagyok hozza eleg kedves, akkor olyan arcot vagnak, mintha azt ereznek, hogy nem felelnek meg nekem. Mert a szep embereknek valamiert meg akarnak felelni az emberek. De en peldaul sosem azt nezem, hogy ki hogy nez ki, hanem azt, hogy ki milyen ember. Es ez most nem az a liberalis alszentseg, hanem tenyleg tojok a kulsore. Oszinten szolva en pont, hogy a ronda embereket szeretem inkabb, mert altalaban jobb emberek. A tobbi szep ember pedig megvetne ezert, de a legtobb szep embernel is sokkal szebb vagyok, ezert nem teszik szova. Erdekes dolgok ezek. Valahol akkor ajandek is lehet a szepseg, hiszen igy "vissza tudok vagni" a ronda embereket lenezo szep embereknek. Tudom, kisse bekepzelten hathat amit irtam, de csak oszinte vagyok.
2016. márc. 6. 19:50
 7/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem csak szép, hanem értékes is vagy. Az ilyen pedig kincs.
2016. márc. 6. 19:52
 8/20 anonim ***** válasza:
Én mondjuk férfiként a jóképűségi indexemet, megjelenésemmel együtt kb. 80%-ra teszem, nem a jól fizetett topmodellek igényeihez mérten, hanem azokhoz a nőkhöz képest, akik tényleg érdekelnek. Az egészet szimplán úgy élem meg, hogy 10-szer pénzesebb ronda férfi sem szeretnék lenni, legalábbis a mostani belátóképességemmel, de nagyon jobban se szeretnék kinézni, még pénzesebben, mert akkor meg elszállna alattam a ló.
2016. márc. 6. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:

Én például szépnek tartom magam és elég egyedinek. Abszolút elégedett vagyok magammal.

De emellett tudom hogy szerintem sokaknak nem vagyok az esete. Igazából nem tudom, hogy mások mit gondolnak rólam.

Én nem megyek oda senkihez, más nem jön hozzám (de az elég fura is lenne, ha jönne).

Igazából nem tudom, hogy ki mit gondol rólam. De biztos nem azt, amit én.

2016. márc. 6. 20:05
 10/20 A kérdező kommentje:
Erdekes amit irsz. En mondjuk tenyleg kivetelesen jokepu vagyok. Nem akarom ezt mar tulragozni, de nagyon karakteres arcom van. Olyan, amit nem igen tudsz mashoz hasonlitani. Az egyik ismerosom szerint ez mar angyali eredetu. De mindezek ellenere egyaltalan nem elek ezzel vissza. Csoro vagyok mint a templom egere. Vannak hibaim, beismerem oket es vallalom is. Az elozo baratnom egy egyszeru 4-5/10- es lehetett. Egy olyan no, aki utan a ferfiak 95%-a nem fordul meg az utcan. Ha szembejonne ez nagyon kanos lennel akkor annyit mondanal, hogy: "hm, patron." Megis imadtam. Sosem csaltam meg, pedig gondolhatjatok mennyi jelentkezo volt. Es nem akarmilyen bukszak, hanem olyanok is akadtak, akikrol a legtobb ferfi csak almodozik.
2016. márc. 6. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!