Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha a halál után reinkarnáció...

Ha a halál után reinkarnáció történik, nincs rá esély, hogy valami hiba csússzon a gépezetbe, és az előző életbeli emlékeim teljesen átmaradjanak?

Figyelt kérdés
Érdekes belegondolni, filmet is szívesen megnéznék erről, ha létezik. De ami biztos, ha nem magyarnak születek, akkor gondjaim lennének a nyelvtanulással. Elvégre egy normál, gyerektudatú gyermek bármelyik nyelvet meg tudja tanulni, viszont egy újszülött testbe zárt felnőtt (pláne egy öreg, aki egy teljes életet leélt) már nem igazán, legalábbis nem úgy, ahogy egy gyerek megtanul beszélni.
2016. márc. 6. 08:11
1 2
 11/18 death42 ***** válasza:
Jah, hogy demenciás leszel? Merthogy előző életedben milyen idős voltál? Ha mondjuk azt feltételezzük, hogy létezik ilyesmi, akkor előző életeidben mindig fiatalon mentél el, és mindig magyar voltál? :DD
2016. márc. 6. 10:14
 12/18 A kérdező kommentje:
11: Ha létezik ilyesmi, eddig nem tapasztaltam, mert semmire nem emlékszem a megelőző életemből.
2016. márc. 6. 10:21
 13/18 death42 ***** válasza:
Akkor lehet, hogy a következő is ilyen lesz. Miben lehet más a mostani életed az előzőiekhez képest? Az teljesen mindegy, hogy én mit hiszek, de ha van következő értelemszerűen lennie kellett előttinek is, nem?
2016. márc. 6. 10:44
 14/18 A kérdező kommentje:
13: Szerintem nem értetted meg a kérdésem lényegét. A normál, standard formula szerint az ember egyáltalán nem emlékezik az előző életére, azt sem tudja, hogy egyáltalán volt előző élete. Én azt kérdem, hogy esetleg történhet-e néha meghibásodás, hogy az illető mégis emlékszik, akár teljesen?
2016. márc. 6. 11:08
 15/18 death42 ***** válasza:
#14 Azt nem tudom, hogy történt-e ilyesmi, de ha igen, akkor az mintsem változtatna a következőben. A demencia nem lelkieredetű, hanem biológiai. Értem a kérdésed.
2016. márc. 6. 11:24
 16/18 anonim ***** válasza:

Van rá esély!

Erre szolgál az alkimisták Örök Élet Itala!

Keresd és olvasd el Szepes Mária "Vörös oroszlán" c. regényét!

2016. márc. 7. 07:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Nézd, a jelenlegi életedet is kb. 80% TUDATTALAN tényezők határozzák meg. Az előző életek emlékei is ott vannak az agyban, csak nem hozzáférhető módon.
2016. márc. 10. 12:05
 18/18 anonim válasza:
Én félig hiszek a reinkarnációban, mert számomra az tűnik logikusnak, hogyha meghalsz, akkor egy másik testben majd újjászületsz. Nemrég megtörtént, hogy azt álmodtam, hogy a falhoz állítanak sok emberrel egyetemben, és kivégeznek mindannyiunkat.. Viszont mielőtt rám került volna a sor, felébredtem. Olyat is álmodtam, hogy egy kútba belefulladtam gyerekként. Érdekes dolgok ezek, engem is érdekel ez a téma! :)
2016. ápr. 1. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!