Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha öngyilkos leszek utána...

Ha öngyilkos leszek utána lesz következő életem?

Figyelt kérdés

2016. márc. 4. 21:36
1 2 3 4 5
 41/47 Arnold70 válasza:

Lehetne vitatkozni nemely dologgal, amit fent olvastam, de mivel magam sem lehetek meggyozodve a sajat verziomrol, ezert nem teszem. Viszont egy dolgot, kedves kerdezo, erdemes lenne megfontolnod. Miert gondolod, hogy az ongyilkossag megoldas barmire is? Miert gondolod, hogy ha most veget vetsz az eletednek, akkor nem pont onnan fogod folytatni egy kovetkezo inkarnacioban, ahol most abbahagyod?

Ez pont olyan, mint az altalanos iskola, csak akkor lephetsz a kovetkezo osztalyba, ha az elozot befejezted. Nincs valasztasod!

Javasolnam, hogy vallald a felelosseget a sajat donteseidert, legyel tisztaban azzal, hogy te magad teremtetted ezt a valosagodat, es ha ilyen rosszat kepes voltal osszehozni, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy ennek az ellenkezojere is kepes vagy. Senki nem iranyit teged, nincsen jo es rossz cselekedet onmagaban, csak kibocsajtott es visszatereo energia van. Ezt hivjak keleten karmanak!

2016. márc. 11. 06:44
 42/47 Logika2015 válasza:
Nem lesz. Simán meghalsz. Vége.
2016. márc. 12. 07:13
 43/47 anonim ***** válasza:

Volt egy bácsi,akiről az itt okoskodók közül sokan még nem hallottak - én meg nem mondom meeeg - szóval ő olyat mondott hogy csak : na. Na most képzeld el... Jaaa... meg még azt is mondta: "Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön... "Akkor mért kell bőgni.Javaslat: tedd a kezedet az Ő kezébe hagyd hogy ő vezessen,s az egész életed problémáját megoldottad." Így nem aggódsz.

Bárcsak ezt tettem volna én is hajdanán! de sok aggodalmaskodásom megúsztam volna!

Mégis csak megmondom a nevét... hátha nem mondta még neked senki sem... tehát a Neve: Jézus Krisztus.

2016. márc. 12. 08:03
 44/47 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod ? Ba.meg
2016. márc. 12. 12:11
 45/47 anonim ***** válasza:
Ha te nem tudod,én honnan tudjam?
2016. márc. 12. 20:26
 46/47 anonim válasza:
Az ember porból lett,porrá lesz!
2016. márc. 16. 08:27
 47/47 egy naaagy fan válasza:
Persze, hogy van. De a kövi életed még rosszabb lesz, aztán még rosszabb és így tovább. Próbál rávezetni, hogy oldd meg a problémáid. Pl.: a sokadik öngyilkosság után nyaktól lefele bénán születsz, hogy ne tehetsd meg többször.
2016. márc. 28. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!