Ha öngyilkos leszek utána lesz következő életem?
Ez olyan, mintha megírnál magadnak egy sorsot de letérsz az "utadról" és ezzel felrúgsz mindent.
Sajnos a sors mellett a karma hatása is érvényesül.
Tehát elég nagy szívás lenne a következő életed.
(Személyes meglátás)
#21: "Ez olyan, mintha megírnál magadnak egy sorsot de letérsz az "utadról" és ezzel felrúgsz mindent."
Lehet hogy már letértem az utamról. És az is lehet hogy az a sorsom hogy öngyilkos legyek.
Rossz hírem van minden kedves reinkarnálódott társamnak!
Kicsit figyeljetek jobban magatokba! Amikor azt érzitek, hogy van ott még sok valaki, a lélek legmélyén, kezdjétek el levonni a konzekvenciát.
Aki meg öngyilkosságba menekülne a bajai elől annak meg üzenem, hogy attól még nincs megoldva a probléma! a következő élet aki majd megörökli ezt a részt csak viszi magával a szart amit te nem akartál megoldani, vagy nem akartál megküzdeni vele. mindenesetre fogadd el hogy az élet nem lassú sodrás egy folyón, inkább olyan mintha egy zuhatag dobálna. Viszont jobb ha tudod a kardot amikor kovácsolják, a legvégén ütik a legjobban.
Tanács: nem az a győztes aki sosem veszít csatát, hanem az aki feláll, a legnagyobb vereségből is.
Egyébként hidd el ami nem tud megölni, az csak erősebbé tesz. Az élet pedig egy olyan utazás, ahol nem a végállomás a lényeg, hanem az hogy utazol.
Ha nem izgalmas, akkor nem is jó! szar az életed? akkor csavard meg állj fel! én volt hogy csöveztem, voltam hajléktalan, minden szerettem vagy meghalt, vagy otthagyott. Most ha nem is vet fel a pénz de nem kell panaszkodnom, megbecsült állásom van amiről egy évvel ez előtt nem is mertem álmodni!
Tehát: NE ADD FEL!! azzal semmire se mész.
különbség van a sors és a karma közt. Nem ugyanaz a kettő.
A sorsot nem befolyásolhatom, hová születtem, milyen testbe, a környezetem, az első 3 év szocializációja, a sorsszerű természeti hatások (pl. földrengés)
A karma a cselekedeteim, tetteim, szándékaim, szavaim - az teljesen tőlem függ. Az öngyi rossz karmát csinál.
A karma a szanszkrit ˇkr gyökből van: cselekedni, teremteni (ugyanez az indoeurópai gyök van Krónos Κρόνος, Krisna, Krisztus nevekben, kreálni, kreatív szavakban)
Jézus Krisztus az Út, az Igazság (Valóság), és az élet, senki sem mehet az Atyához, csakis Őáltala.
A "dehogy haltok meg"(reinkarnáció, és társai) mondat visszacseng újra és újra más és más változatban, csak nem az Atya hangja, hanem Sátáné!!
Már itt e földön kell, és lehet újjászületned, hogy a 2. halálnak ne legyen hatalma rajtad, és Jézus Krisztusra nézve, őt elfogadva örök életed van,-lesz. Ez Jézus ígérete.
A kérdés, mit kezdesz vele.
Ha az öngyilkosság életre vezetne, Jézus is ezt javasolta volna alternatívaként a nehézségekkel való szembenézés helyett.
A hegycsúcson lenni jó, de a termékeny talaj a völgyben található.
Előtökbe adtam az életet és a halált, az áldást, és az átkot, válaszd hát az életete, hogy élhess.
Ha szeretnél erről beszélgetni, nyitott vagyok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!