Hogyan találhatom meg, honnan ismerhetem fel a társamat, szerelmemet az előző életemből?
1. Újraszületés, nem újjászületés.
2. Melyik életedből szeretnéd a sok-sok-sok milliárdból megtalálni ;) Szerintem ne agyalj ezen. Tudod, a 3 tudati méreg közül egyik sem vezet a szamszárából való megszabaduláshoz. Ezek pedig: ragaszkodás, elutasìtás és nem-tudás.
Kérlek akkor adjatok magyarázatot arra, miért vonzódok valahová, valakihez, ha egyszerűen nem (még nem) látom értelmét, hogy ez a jelenlegi életemben bárhová is vezethetne?
Mert ha egymásnak szántak minket ebben az életben, akárki is volt vagy legyen, akkor egymásra fogunk találni, és még ha eleinte nem is tiszta a dolog célja, ez majd ki fog bontakozni.
De ha nem, akkor mégis mi magyarázhatná a megmagyarázhatatlant, hogy a szívem Keletre húz, egy konkrét ország egy konkrét területére? Mondtam is a lányomnak, majd egyszer elmegyünk oda (8 hónapja), pedig akkor még nem tudtam, hogy ott van egy konkrét személy (ebben kb. 2,5 hónapja vagyok egyre biztosabb).. aki.. fogalmam sincs mi a helyes kifejezés erre. Érdekel? Vonz? Valami ennél is több. Egyenesen a lelkemet szólítja meg.
Én a kérdésben említett dolgot feltételeztem, hogy ráismertem, ezért vonz. De bármilyen más magyarázat is érdekel.
Kérdező, tulajdonképpen mi értelme a reinkarnációnak,mint hitnek, és amennyit én tudok róla, a benne foglalt magasabb szintű létre jutás lehetőségének, ha te évet szeretnél inkább ismételni? Mi van, ha ő most lepke egy állat és növénykertben, vagy épp egy magasabb entitás?
Amiről kérdezel, azt nem lélekvándorlásnak, csak test-újrahasznosításnak lehetne nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!