Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan találhatom meg, honnan...

Hogyan találhatom meg, honnan ismerhetem fel a társamat, szerelmemet az előző életemből?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 18:32
1 2
 1/14 Ozmium42 ***** válasza:
34%
Sehogy, mert nincs sem előző sem következő életed.
2016. febr. 17. 18:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik hisznek a reinkarnációban.
2016. febr. 17. 19:33
 3/14 anonim ***** válasza:
23%
Ozmium fogadd őszinte részvétem. Ugyanis téged hamarosan megköveznek ezek a barmok. majd a következő életedben jobban gondolt át hogy mit írsz :D
2016. febr. 17. 19:38
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Nekem nem volt semmilyen szerelmed előző életedből, max egy zsák krumpli voltál vagy bögre.
2016. febr. 17. 19:44
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Mármint nem nekem, hanem neked.
2016. febr. 17. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Basszus engem pontoztak le. Na majd a következő életetekben adok a pofátoknak. Ja hogy nem lesz. Hah :D cumi.
2016. febr. 17. 20:49
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha van közös bevégezetlen feladatotok, ne izgulj, meg fogod ismerni. Na nem úgy, hogy jé itt a szerelmem az előző életemből! Egyáltalán nem biztos, hogy újra szerelmespárt fogtok alkotni. Lehet, hogy ebben az életedben a munkatársad lesz, vagy a tesód stb. A nemi leosztás sem ugyanúgy van, mint akkor. Lehet, hogy most ugyanazon neműek vagytok, például a legjobb barátod. Az biztos, hogy nem mész el simán az utcán mellette.
2016. febr. 18. 07:07
 8/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom van-e még dolgunk egymással. Azt tudom, hogy vágyakozok utána. A lelkem, vagy hogy is mondjam.

Sokáig nem értettem a feltétel nélküli elfogadásomat, és nagy fokú érdeklődésemet a meleg és biszex férfiak iránt. Hiszen nőként mi dolgom lenne velük? Aztán rájöttem, hogy én és a párom homoszexuális férfiak voltunk. Az előző életünkben. Ennyi amit tudok róla. A lelkem legmélyén úgy érzem, hogy ő férfi maradt. És nemrég, pár éve elkezdett egy bizonyos régió felé húzni a szívem. Nem tudom ott van-e. Csak azt, hogy meg akarom találni, és azt, hogy oda kell mennem.

2016. febr. 18. 11:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
"7" vagyok. Indulj el, keresd meg! Tudom miről beszélsz, ugyanezt éltem meg. Húsz éve a konyhaablakból merengtem a szomszéd falu felé, hatalmas vonzást érezve. Tudtam, hogy van ott valaki, aki vár rám. 18 éve a férjem. Ha meglátod, tudni fogod, hogy Ő az.
2016. febr. 18. 20:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Előző életetekben talákoztatok, szoros érzelmi kapcsolat fűzött össze titeket.

Az volt a Sorsotok, a Karmátok.

Ha jól végeztétek dolgotokat, mostani feladatotok másokat vezetni a jobbulás útján. Külön - külön.

Ha akkor nagy hibát követtetek el, nem szabad, hogy most ismét együtt járjátok az utat, mert az a hiba ismétléséhez vezetne, azaz nem történne fejlődés.

A másik: nincs semmi alapja annak a hitnek, hogy ismét egy , ugyanazon időben reinkarnálódjatok. Ez monotóniához, nem fejlődéshez vezetne.

Alapos indokkal feltételehető, hogy az előző életed szerelme és társa - ha egyáltalán újjászületett ebben az időben, valahol mást/másokat vezet a jobbulás útján. Ugyanez a te feladatod is.

A reinkarnáció nem az a kígyó, amelyik saját farkába harapva kört képez.

2016. febr. 22. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!