Hogyan találhatom meg, honnan ismerhetem fel a társamat, szerelmemet az előző életemből?
Nem tudom van-e még dolgunk egymással. Azt tudom, hogy vágyakozok utána. A lelkem, vagy hogy is mondjam.
Sokáig nem értettem a feltétel nélküli elfogadásomat, és nagy fokú érdeklődésemet a meleg és biszex férfiak iránt. Hiszen nőként mi dolgom lenne velük? Aztán rájöttem, hogy én és a párom homoszexuális férfiak voltunk. Az előző életünkben. Ennyi amit tudok róla. A lelkem legmélyén úgy érzem, hogy ő férfi maradt. És nemrég, pár éve elkezdett egy bizonyos régió felé húzni a szívem. Nem tudom ott van-e. Csak azt, hogy meg akarom találni, és azt, hogy oda kell mennem.
Előző életetekben talákoztatok, szoros érzelmi kapcsolat fűzött össze titeket.
Az volt a Sorsotok, a Karmátok.
Ha jól végeztétek dolgotokat, mostani feladatotok másokat vezetni a jobbulás útján. Külön - külön.
Ha akkor nagy hibát követtetek el, nem szabad, hogy most ismét együtt járjátok az utat, mert az a hiba ismétléséhez vezetne, azaz nem történne fejlődés.
A másik: nincs semmi alapja annak a hitnek, hogy ismét egy , ugyanazon időben reinkarnálódjatok. Ez monotóniához, nem fejlődéshez vezetne.
Alapos indokkal feltételehető, hogy az előző életed szerelme és társa - ha egyáltalán újjászületett ebben az időben, valahol mást/másokat vezet a jobbulás útján. Ugyanez a te feladatod is.
A reinkarnáció nem az a kígyó, amelyik saját farkába harapva kört képez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!