Thelyzet kérdése:
Fél éve meghalt edesanyam . Fogom e vgy láthatom e még ujra odafent?
Figyelt kérdés
Ha létezik menyorszag tudom h ö odakerült es nagyon szeretném ujra latni a földi életem után
Lehetséges ??
2016. febr. 13. 00:36
11/22 anonim válasza:
A földi halál utáni életnek nincs szüksége arra, hogy higgyenek benne. Nem olyan, mint Peter Pan Csingilingje :). Mindenki azt hisz, amit akar, és akkor, amikor akar. Nem különb az, aki tud róla, elhiszi, megengedi. De ki jelenthetne ki valamiről olyat, hogy nincs, csak mert Ő maga nem tud róla?
12/22 anonim válasza:
#10/#11 Dehogy nem véded magad. Ez egy automata teljesen normális reakció olyasvalamire, amit próbálsz feldolgozni. A "nem félek a haláltól" nem egyenlő a végső pusztulással. A halál után pedig csak a hit tápláléka. Kijelenteni azért tudom, hogy nincs, mert nincs. Nem ismered magadat elég jól és azért hiszed, hogy van. Nem az a helyzet, hogy nem tudok róla, hanem éppen ellenkezőleg. Tudok róla mikre képes az agy bizonyos helyzetben.
13/22 anonim válasza:
Én elfogadom a Te igazságodat. Csak kár, hogy azt mondatja veled, hogy ez az egyetlen és végső igazság. Tudod, mit? Meglátjuk ;)
14/22 anonim válasza:
Ez nem az én igazságom, hanem a tiéd is. Meglátni pedig nem fogod megállni, ha nincs semmi.
16/22 anonim válasza:
Remélem nem felejtelek el üdvözölni, ha eljön az idő. És Te értékelni fogod a humoromat :))
17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a pozitiv valaszokat a negativ hozzaszolasokat is !! abban hiszek amiben !! nkm igy könnyeb élnem az életem es tudatosabb jobb pozitivabb ember tudok lenni ez alta!!de ha nem igy lessz az sem valtoztat semmin hisz a hahalom utan mar ugysem fogok tudni az itteni eletemrolsemmit de adigis meg marad a hitem ami nem fog valtozni!
2016. febr. 13. 21:39
18/22 anonim válasza:
"Kijelenteni azért tudom hogy nincs, mert nincs"
Óriási érvek :D
Azért érdekelne, hogy milyen "biológiai tények" bizonyítják, hogy nincs túlvilág :)
19/22 anonim válasza:
Nem azt kell bizonyítani, hogy van vagy nincs túlvilág, hanem hogy van vagy nincs lelked. Ha van a válasz egyértelmű, ha nincs gondolom nem kell ecsetelni. Minél jobban ismered meg a tested és agyad annál biztosabb, hogy nincs semmilyen lelked, max pszichologiai értelembe lehet.
20/22 anonim válasza:
Nem tudom mennyire komoly a kérdésed. Megpróbálok válaszolni. Polcz Alaine volt az a nő, aki a halállal pszichológiai átsegítő program keretein belül foglalkozott, azokkal, akik haldokolnak és a hozzátartozóikkal, biztosan hallottál róla, ha nem akkor érdemes olvasgatni a könyveit, mert elég sok kérdésre választ ad, vannak gyerekeknek szóló írásai, az egészséges gyerekek is tanulhatnak belőle, egyáltalán, hogy a haláltól tudati szinten ne féljenek. A halál utóéletében megjelenő ember az mindig látható annak aki akarja, ez a hitedtől függ és a neveltetésedtől HOGYAN küzdesz meg azzal a ténnyel, hogy valaki már nincsen a számodra. Nem létezik. Sokszor van, hogy valakinek, akkor kezd el a személye érdekesséé válni, amikor meghalt, míg élt nem is ápoltak vele különösebb kapcsolatot, amikor elhunyt egyből érdekessé vált a személye, Sőt vannak olyan halottak, akik fontosabban az ember életében, mint azok az élők, akik körülveszik, de soha ne feledd mindig adáj esélyt az élőknek, édesanyád már nem fog visszajönni az élők sorába egy halottal nem lehet versenyezni. Jól jegyezd meg. Azért tudom, mert az én kapcsolatom is különös a halállal, holott rengetegen segítettek feldolgozni, hogy ne féljek a halaáltól, elolvastam legalább hat polcz alaine könyvet és nem nagyon haladtam benne, ugyanazon az energiaszinten voltam, sajnáltam azt, akit elevszítettem, mindent megadtam volna, hogy egy percre lláthassam, de már túl késő volt hozzá, aztán egy pillanatra eltűntek az élők körülöttem, akkor elgondolkodtam, hogy micsoda fura fintora a sorsnak, de szerencsére nem tartott sokáig, már a halállal is tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!