Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Fél éve meghalt edesanyam ....

Thelyzet kérdése:

Fél éve meghalt edesanyam . Fogom e vgy láthatom e még ujra odafent?

Figyelt kérdés

Ha létezik menyorszag tudom h ö odakerült es nagyon szeretném ujra latni a földi életem után

Lehetséges ??

2016. febr. 13. 00:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem...

Csak álmaidban láthatod újra..

2016. febr. 13. 00:43
 2/22 anonim ***** válasza:
2016. febr. 13. 01:23
 3/22 Fish1 ***** válasza:
93%
Szerintem igen.
2016. febr. 13. 04:10
 4/22 anonim válasza:
7%

Nem.

De ha felpontozol IGEN választ fogok hazudni.

2016. febr. 13. 08:44
 5/22 anonim ***** válasza:
88%
Ezt senki sem tudja. Sokan élnek abban a tudatban, hogy találkozni fognak. Tegyél Te is így, akkor könnyebben viseled halálát ! ÉN IS ÍGY ÉLEK ÉDESAPÁM HALÁLA ÓTA !
2016. febr. 13. 09:02
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Részétem, de többé nem találkozhatok egymással. Nincs semmilyen "oda fent" ezt csak azok találták ki, akik félnek a haláltól vagy a szerettük elvesztése okozott nekik fájdalmat és egyéb más okokból. Mégis valahová menekülni kell egy ilyen helyzetben. Nem? Ezzel a hittel csak önmagadat véded. Nincs mennyország és nem került oda. Nem tudom, hogy mivel fognak itt etetni, de ez a színtiszta igazság.
2016. febr. 13. 09:25
 7/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom. Tudom milyen nehéz a gyász, nekem is meghalt az apukám. Ha ez neked megnyugvást ad, nyugodtan higgy benne hogy "fent" még találkoztok. A hitet nem veheti el tőled senki, és segíthet a gyász feldolgozásában. Később, mikor már megnyugszol, reálisan fogod látni a helyzetet. Most még össze vagy zavarodva és próbálsz kapaszkodni mindenbe ami egy kicsit is megnyugvást adhat. Kitartás, idő kell ahhoz hogy a fájdalom lecsituljon benned. Nézegess képeket róla, addig is láthatod, itt és most, és addig is az elmédben láthatod őt a felelevenített élmények kapcsán. Nehéz tudom, egy édesanya elvesztése szörnyű fájdalom. Úgyhogy higgy, ha az megnyugvást okoz neked. Aki meg azt írta hogy nem, nem kell vele foglalkozni, mindenki abban hisz amiben akar.
2016. febr. 13. 09:54
 8/22 anonim ***** válasza:
96%

Egyetlen kérdésem van az itt hozzászólók nagy többségéhez: H O N N A N T U D O D ? Mire alapozod a feltevésedet? És ezt is Nektek üzenem szeretettel:

"Ha valamit nem fogadsz el ebben a pillanatban, akkor se tagadd meg, mert a tagadással kirekeszted magad belőle. Ha pedig kívül kerülsz, nem tudod megismerni és megérteni. Jobb tehát, ha azt mondod: „Most így látom, mert még nincs tapasztalatom róla, de attól még az ellenkezője is igaz lehet.”

KEDVES KÉRDEZŐ: A kérdésedre a válasz a legerősebb és leghatározottabb IGEN. Olyan természetességgel fogod Őt újra látni, ahogy most ezt az életedet éled. Mondhatnám, hogy garantálom, de semmit nem számítanak a szavak itt. Így van, ahogy mondom. Nem kell elhinned, csak fogadd el.

2016. febr. 13. 11:37
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
#8 Nyilván biológiai tényekre alapozzák, amiket te is ismersz némiképp. Valószínűleg te is azok közé tartozol, akik ezzel védik magukat, még talán az is elképzelhető hogy voltaképp van is neked egy-két kísérletethistóriád, amit átéltél. Az a lényeg, hogy mit gondolsz a testedről, mert az nem egy pohár, bögre, edény, tál, hanem te magad vagy a tested. A mennyország pedig egyenesen nevetséges, ahogy a 6000 éves Föld is. Ha arra alapozunk, hogy "akár létezhet is", akkor nyilván az elfek is léteznek az egyszarvúak és gnumok is. Gondolom az ilyenek arra várnak, hogy idővel a tudomány igazolni fogja őket, meg hogy az emberiség nem kész az igazságra.
2016. febr. 13. 12:08
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nincs szükség védeni magunkat, és a tudományra sincs szükség, hogy valami létezzen úgy. A tudomány lassú, nagyrészt emberi dolog, amiről mi beszélünk, azt pedig túl van az emberi dolgokon. Nyilván utoléri a tudomány. Egyszer.
2016. febr. 13. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!