Van itt olyan ember akinek vannak emlékei az előző életéből vagy legalábbis ismer olyan személyt akinek van?
Bizonyitek, tudomanyosan vagy akarhogy elismerten plane, targyi ertelemben nincs az elözö eletekröl.
Olvastam en is ilyenekröl, h gyakori, amit a 19-es ir! Azert amikor az elözö eletet szoba hozza, en rakerdeznek (vagy a szülök), h hol serült meg, amikor meghalt elözö eleteben - nagyot neznel, ha pont a mellere a sebre mutat!!
Nem emlekszem, szerepelt-e, hany eves a kislany, de minel elöbb kene "kifaggatni mindenröl", es felirni, mert bizonyos eletkor utan elfelejtödik. Egyszerüen atveszik mas, ebben az eletben fontosabb dolgok a helyet. Allitolag kb 2-3 eves korukig szinte mindenki (?) vagy sokan emlekeznek, utana elfelejtödik. Es csak amiatt lenne erdemes kikerdezni, mert ha most a szüleit nem is erdekli, igaz-e es elt-e valoban ez az ember, neki kesöbb fontos lehet, amikor valszleg mar nem emlekszik ra.
A filmben, amit neztem (elsö oldalon irtam), olyasmiket kerdezett a hipnotizör, h pl. hol elt (minel pontosabban rakerdezve, akar utca, hsz), neve, mit csinalt, gyerekei-testverei...stb, milyen jellegzetes epület van abban a varosban (templom gyakran, esetleg var)... Ez alapjan kerestek fel a stabbal ezutan az illetö lakhelyet, adatait es nem egyszer az illetö mutatta a varoson belüli kis utcan, merre kell menni.
elözö
Egy rokonunk fia régen még négy éves kora körül kérdezgette néha, hogy mikor mennek már haza. Ôk mindig mondták neki,hogy dehisz itthon van, mire ô csóválta a fejét, hogy nem, ez nem az otthona.
Aztán történt,hogy összegyûlt egy kis pénz nekik és úgy gondolták elmennek kirándulni Erdélybe, valamelyik városkába (nem tudom melyikbe) és az autóút közben, amint átértek Romániába a gyerek lelkendezni kezdett,hogy végre hazamennek. És ott örült,hogy végre otthon van, nem is nagyon akart haza menni.
Nem nagy sztori, de sokunk azzal magyarázta, hogy biztos elôzô életében ott élt a kissrác és azért mondott ilyeneket. Ma már nem emlékszik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!