Aki ismer (t) afgán embert, az milyen véleményen van róluk? Milyen az afgán ember tulajdonságai?
A sulinkan vannak paran, de mind testver vagy tuokatastver. A fiu nagykepu, az egyik lany sem szimpi, de a masik 2 lany aranyos.
13/L
Engem mindenki afgán bevándorlónak néz, mert lassan 2 hónapja nem borotválkoztam, ráadásul most van jó pár centi hajam. Pedig előtte mindig kopasz voltam. Általában nagy arcszőrzetük van, ha ez érdekel. :P
18/F
Nemetorszagban elek, es afgan a baratom, fel eve vagyunk kb egyutt, es nagyon kedves, gondoskodo, es a tenyeren hordoz, megved, jo persze vannak dolgai pl nem szereti ha a fiuk meg neznek, a suliban egyik fiu nagyon nezett ezert oda akart menni, de amugy nagyon nyugodt es vicces,a hugommal jokat jatszik, sot a hugom ugy megszerette hogycsak na, jo lehet azt gondoljatok mert a parom ezert mondom a jokat,vannak neki is kisse rossz dolgai pl ne nagyon menjek ferfiak koze, ha meg megyek megharagszik de ezzel egyutt tudok elni, de a vallasi tema pl mondta hogy nagyon jol esett neki hogy a ramadant vele csinaltam (nem vegig) de sose eroltetne ram az o vallasat, egy eletet tervezunk egyutt, most sajnos neki vissza kell mennie afganisztanba, nem nem toloncoltak ki, a csaladja miatt megy vissza a novere csaladja itt marad, es ismerek mas afganokat, arabokat is sulibol meg a parom miatt, es mind nagyon kedvesek voltak velem, tisztelet tudoak, egy rossz szot nem szoltak hozzam, es megtartottak a tisztes tavolsagot is, es itt az en kornyezetemben mindegyik nagyon kedves, evfolyamomba jott ket uj fiu nagyon viccesek es segito keszek, a lanyokkal is jol kijonnek de megtartjak a tavolsagot.
Mindenki mas, de itt a fiuk\ferfiak akiket ismerek sose neznek rossz szemmel egy nore, sot segget meg ilyeneket megse nezik, mert szerintuk tiszteletlenseg. Akik tenyleg hisznek allahban(beke legyen vele) az be is tartja a korant, es mindent ami benne van.
Eleg regi ez a kerdes, de gondoltam hatha valaki meg nezi :)
Én is ismerek afgánokat, többet is. Mindegyik vendégszerető, és ha vendég van a háznál akkor nem sajnálja egyik sem a pénzt.
Van amelyik nagyon jószívű és kedves, tisztelettudó, melegszívű. Van amelyik olyan csodabogár, sokat olvas, tanul, alig dugja ki az orrát. És van ez a csőcselék, amelyiknek szerintem minimum a fele meleg. Hangoskodnak, ordítoznak, hablatyolnak és egész nap az utcán mászkálnak.
Tehát pont olyanok mint a magyarok. Van rendes és van olyan amelyikkel szóba nem állnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!