Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ki mi volt előző életében?...

Ki mi volt előző életében? Honnan lehet ezt tudni?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy almokbol,tulajdonsagainkbol, különböző dolgokra ahogy reagalunk ra lehet jönni. Miért érzem ugy,hogy egy prostitualt voltam nem is olyan rég, a 60-as években? Ki,honnan tudja mi volt előzőleg?:)

2015. okt. 2. 00:00
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

Kérem a pacsikat!

2015. okt. 21. 15:29
 22/30 anonim ***** válasza:
10%

Csak gúny akart lenni... de irgum-burgum, komolyan fáj látnom, hogy mennyien beszopják az ilyen marhaságokat és képesek kiadni egy ezo-tanfolyamért komoly 10 ezreket. Felnőtt értelmes emberek.

Ennél már csak a táplálékkiegészítő maffia rosszabb, amit az Antalvali és társai terjesztenek. Van ott gyógygombáktól kristályokig bázárólag minden fittyfene.

A legeslegjobb meggazdagodási módszer, az emberi hülyeség és reménytelenség kihasználása... Sajnos akinek van egy kis manipulatív érzéke, és nem sül le a képéről a bőr simán bejátssza. Gyakran gondolok én is rá, hogy piacra dobok pár terméket, vagy tanfolyamot. Kreativitásom megvan hozzá az tuti :) és állítom ennék mintha kötelező lenne...

2015. okt. 21. 16:53
 23/30 anonim ***** válasza:
10%
Utána néztem és kiderült h én egy mezopotámiai görényember voltam.
2015. okt. 21. 16:55
 24/30 anonim ***** válasza:

16-os vagyok! Ezért írtam, hogy nem tudod a teljes sztorit. Én kinevettem, mikor mondta, hogy most becsukom a szemem és elmegyünk vissza az előző életembe és mondjam el mi látok, mit érzek, hát én megmondtam, hogy nem érzek és látok semmit, de erőltessem meg magam, mondtam, hogy oké, most én hülyének érzem magam. Meglepődött. Szóval attól hogy kipróbáltam, nem hiszek benne. Szerintem is csak népbutítás.. erre mondták, hogy persze mert többször kell menni, egy ülés nem tesz csodát.. hogyne még 7ezer a semmiért..

Egyébként meg minden ember másban hisz. Akik járnak kineziológushoz meg természetgyógyászhoz elhiszik, hogy segíteni fog rajtuk, csak azt nem tudják, hogy nem az emberke segít, hanem Ők saját maguknak, mert változni akarnak, gyógyulni akarnak. Na mindegy. Ezt a témát lehetne még feszegetni tovább, csak nincs értelme. Ezért nem is értettem a "lehurrogásod", mert nem ismerjük egymást és így szerintem nem lehet véleményt alkotni.

2015. okt. 22. 08:20
 25/30 anonim ***** válasza:
Hogy mi voltál előző életedben azt nem tudhatom, de hogy most nem vagy normális azt igen!
2015. okt. 22. 08:38
 26/30 anonim ***** válasza:

24: Teljesen igazad van, ne haragudj rám.

Elnézést kérek amiért ismeretlenül ítéltelek meg... csak mostanában rengeteg ilyen inger ért. Kutatóként dolgozom, és látom, hogy sokan az egész életüket felteszik pl a kognitív pszichológiai kutatásra, neurobiológiára, vagy rákkutatásra...és az emberek meg simán benyelnek mindent bizonyítékok nélkül és tízezreket költenek csalók zsebét tömve.

Mégegyszer szorry, visszavonok mindent ^^

2015. okt. 22. 11:26
 27/30 anonim ***** válasza:
Amúgy a hitben egyetértek, amíg nem okoz az egyénnek anyagi kárt, nem csaláson alapul... A magam módján én is hívő vagyok, a neurobiológiai tudományos pályám ellenére... de ez kiegészíti egymást, nem kell szembemenni a dolgokkal. Filozófiai, öntudati kérdésekre a tudomány nem is ad választ, nem is kell neki. Ezekre mindenki maga adjon választ a saját belátása szerint.
2015. okt. 22. 11:30
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Most cègvezetö vagyok ,elötte meg führer.....Ja bocs ezt nem kellet volna mondanom :D
2016. febr. 25. 04:50
 29/30 anonim ***** válasza:

Én előző életemben kérdés voltam a gyk-n.

16-os! Azért kellett becsuknod a szemed, hogy ne lásd mennyire röhög rajtad a sámánod.

2016. febr. 27. 16:31
 30/30 anonim ***** válasza:

:D:D:D utolsó

GY-kn kérdésnek lenni... na az a szopás :D

2016. febr. 27. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!