Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ki mi volt előző életében?...

Ki mi volt előző életében? Honnan lehet ezt tudni?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy almokbol,tulajdonsagainkbol, különböző dolgokra ahogy reagalunk ra lehet jönni. Miért érzem ugy,hogy egy prostitualt voltam nem is olyan rég, a 60-as években? Ki,honnan tudja mi volt előzőleg?:)

2015. okt. 2. 00:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
0%

Én a Bostoni folytogató voltam!

Tényleg! Mit szólnál egy randihoz?

2015. okt. 2. 22:55
 12/30 anonim ***** válasza:
24%

Amúgy ezeket az előzőélet ezo-lóf..szokat honnan szeditek? Van valami vallásos könyv erről? :D

Szakadok egyszerűen az emberi hülyeség mélységein :D

2015. okt. 3. 00:59
 13/30 anonim ***** válasza:
35%

Előző életében mindenki, aki ismeri sajátját, jóindulatú, segítőkész, gazdag ember volt.

Eddig még nem találkoztam olyannal, aki cégéres gazember lett volna előző életeinek bármelyikében.

Önmaga bevallása szerint az emberek többsége azért reinkarnálódott, hogy segítsen az embereken/emberiségen, nem pedig előző életének/életeinek büntetése miatt.

.

Hurrá! A világ tele van empatikus, jó emberekkel, csak a sok h_lye nem veszi észre azt!

2015. okt. 3. 06:00
 14/30 anonim ***** válasza:
50%
Érdekes, hogy én miért találkozok mostanában többségével, pszichotikus, irigy ütnivaló szar szemét szar alakokkal... biztos mindenki jófej volt előző életében :D
2015. okt. 3. 14:11
 15/30 anonim válasza:
Szerintem Bruce Goldberg könyveiből többet is megtudhatsz a témáról. Pl az Előző életek, jövendő életekből.
2015. okt. 4. 14:54
 16/30 anonim ***** válasza:
77%

Én nem olyan rég, kb másfél éve, voltam kineziológusnál vagyis TEK kineziológusnál, aki a problémát nem csak a jelenben, hanem korregresszióban, előző életekben is keresi a problémát. Szóval akkor ott visszamentünk az előző életembe, ahol egy 21 éves Franciaországban élő nő voltam, sajnos az évszámra már nem emlékszem, akinek a párja, szerelme háborúban halt meg, vagyis megölték. 1 hétre rá felakasztottam magam. Ebből arra következtetett, hogy ezért nem találom ebben az életemben a szerelmet, mert nem tudtam feldolgozni a veszteséget, ezért nem adok bizalmat senkinek, ezért nem merek szeretni stb stb. Érdekes élmény volt egyébként, be kellett csuknom a szemem és elmondani akkor épp mit érzek. Az, hogy igaz-e háát.. nem is tudom. :-) :-)

21L

2015. okt. 4. 17:11
 17/30 anonim ***** válasza:

Én előző életemben egy kigyúrt férfi voltam és mindig harcoltam(Habsburgok ellen),volt 1 kisfiam akiért mindenre képes voltam.

Emlékszem a születésénél meghalt a feleségem.Ezután nem lett új élettársam.A fiam olyan 6-8 éves lehetett amikor valami felettesemet száműzték a családjával együtt és hozzánk költöztek.

Gyerekkoromat az apámmal töltöttem(a mai apám sajnos nem ilyen jó)aki elvált az anyámtól.Jut eszembe,anya.Miután elváltak új férje lett(valami gazdag) emlékszem egyszer ott voltam(apa nem ért rá) és mikor megszületett az 1. tesóm(mostoha tudtam) én ledobtam egy szikláról azután anyám eltiltott a többiektől(sok tesóm lett de én utáltam őket). A felnőttkorom még részletesebb.Ez körülbelül az 1400-1500-as években lehetett a történelem könyvek alapján.

Ahhoz képest a mai világ...

Amúgy én egy kicsit fiús vagyok (főleg öltözködésileg) és nem is követem a divatot,ennyi megmaradt.

Most lánynak születtem,de néha hiányzik az előző életem.

És onnan tudom,hogy emlékszem.(de ezen kívül még sok mindenre).

2015. okt. 4. 18:54
 18/30 anonim ***** válasza:
Én kíváncsi lennék rá,de hülyeségnek tartom...
2015. okt. 21. 13:03
 19/30 anonim ***** válasza:

16-os, szerintem azért nem találod a szerelmet, mert ilyen hülyeségekben hiszel, és még képes vagy kiadni pénzt "kineziológus"-nak, aki egy közönséges csaló.

:D Nem csoda, hogy menekülnek előled a férfiak.

2015. okt. 21. 13:16
 20/30 anonim ***** válasza:
16-os vagyok! Kedves 19-es, vigyázzatok emberek, megérkezett a mindent tudó/látó megmondóember.. :-) Te honnan tudod, hogy menekülnek előlem a férfiak? Ismersz? Gondolom jelen vagy az életemben, tudsz a dolgaimról, hogy kivel mikor merre nem?? :-) Ez aztán igazán ésszerű következtetés egy félig leírt eseményből, helyzetből.. gratulálok, jár a keksz, tapsold meg magad!
2015. okt. 21. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!