Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Te mit tennél ez esetben?...

Te mit tennél ez esetben? (többi lent)

Figyelt kérdés
FUrán hangozhat a kérdés, de tök komolyan kérdem. Szóval. Összeismerkedsz egy vonzó egyénnel, tök jól kijöttök minden, szerelem meg minden. Valamilyen úton módon kiderül, hogy az a bizonyos egyén nagyapja szintén te vagy. Azaz előző életedben a nagyapja voltál. Mit tennél? plusz ez mennyire erkölcstelen, meg nem tudom esetleg beteges, ha már együtt is voltatok szexuálisan, vagy a reinkarnáció után ez már nem érvényes? (a lehetséges, meg nem sok esélye van dolgon lépjünk túl a felvetett kérdéssel kapcsolatban)

2015. szept. 28. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz egy ennyire életszerűtlen szituációban döntést hozni,mivel eleve a reinkarnáció szerves része lenne,hogy a múltbéli életünk ne zavarja a mostanit,de ha mégis emlékeznék valahogy egy ilyenre,szerintem az érzelmek is felbukkannának a felszínre,és az érzéseim is egyből megváltoznának azzal az emberrel :)

21/L

2015. szept. 28. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy kitől, milyen forrásból származik az az információ, miszerint előző életedben az illető nagyapja lettél volna, és az illető a saját bevallása szerint mi módon, milyen technikával került ennek az információnak a birtokába?
2015. szept. 28. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez szimplán elméleti kérdés, nem történ ilyen velem, és a közelemben senkivel, azthiszem.
2015. szept. 28. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!