Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ha megváltoztatom a nevem...

Agent J kérdése:

Ha megváltoztatom a nevem megváltozik az életem is? Mondjuk, ha Doktorra változtatnám mindenki felnézne rám? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2015. szept. 15. 19:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
baromság. senki nem nézne rád fel. max azt a látszatot keltik, megjátszák magukat és max te is egy hamis álomban ringatnád magad. aki fel akar rád nézni anélkül is fel fog nézni rád aki hogy Dr. lenne a neved előtt. mit csinálj? légy önmagad ne akard megjátszani magad.
2015. szept. 15. 19:56
 2/20 anonim ***** válasza:
mellesleg ez a kérdés hogy kerül a reinkarnáció és karmához? xD
2015. szept. 15. 19:57
 3/20 anonim ***** válasza:

Mondok egy tuti tippet legyen a neved Dr Moth Hamster!

Ugye milyen jól hangzik? Közismert sztárdoktor leszel ezzel a névvel!

2015. szept. 15. 20:19
 4/20 A kérdező kommentje:

#1 De én most is megjátszom magam, ahogy az egész emberiség játsza a maga szerepét. Mindenkinek van egy szerepe, mint egy filmben. Nekem pedig elegem van a vendégszereplésből, főszereplő akarok lenni! Ha én lennék a Doktor szerintem mindenki felnézne rám. Mondjuk a nevembőladódóan azt tudnám hazudni másoknak, hogy Doktor vagyok. Egyébként pedig azt hallottam, hogy a nevünknek köze van az életsorsunkhoz meg a karmához stb.

#3 Fogalmam sincs ki az a neved Dr Moth Hamster.

2015. szept. 15. 20:41
 5/20 anonim ***** válasza:
Elárulok egy titkot. A doktori címet nem lehet csak úgy felvenni. ja és nem a neved alapján fognak megítélni az emberek. Tanulj, okosodj és csináld meg a doktorit ha mindenáron azt akarod hogy doktor legyél. én a helyedben megváltoztatnám a nevemet Who-ra, megcsinálnám a doktorit és én lennék Dr. Who :P inglendben komáznának
2015. szept. 15. 20:42
 6/20 A kérdező kommentje:
Én már most is Dr. Who vagyok. Kérdezd meg a moderátorokat.
2015. szept. 15. 20:45
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
azért vigyázz azzal a névváltoztatással. nehogy erre keveredjen pár kóbor dalek, mert ők nem sokat vacakolnának, ha azt mondod: "helló én vagyok a Doktor" nerre ők: EXTERMINATE!!!
2015. szept. 15. 21:45
 8/20 A kérdező kommentje:
De a Dalekok nem engem keresnének, hanem az angol Doctor-t, én pedig simán egy magyar Doktor lennék.
2015. szept. 15. 22:23
 9/20 anonim ***** válasza:
a doktor nem angol, hanem gallifreyi :)
2015. szept. 15. 22:43
 10/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ez nem működik. Én hiába változtattam meg születéskor kapott nevem, de továbbra se néz fel rám senki...

Vagy talán azért nem néznek fel rám mert alacsony termetű vagyok? Áh.. Biztos nem. Csakis a rossz karma miatt lehet ez!

Amúgy meg a kóbor dalekokkal tényleg vigyázni kell! Régen még itt a Gyakorin is szabadon kószált néhány. Sok számukra irritáló felhasználót semmisítettek meg

D.W.

2015. szept. 15. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!