Ha megváltoztatom a nevem megváltozik az életem is? Mondjuk, ha Doktorra változtatnám mindenki felnézne rám? Mit csináljak?
Mondok egy tuti tippet legyen a neved Dr Moth Hamster!
Ugye milyen jól hangzik? Közismert sztárdoktor leszel ezzel a névvel!
#1 De én most is megjátszom magam, ahogy az egész emberiség játsza a maga szerepét. Mindenkinek van egy szerepe, mint egy filmben. Nekem pedig elegem van a vendégszereplésből, főszereplő akarok lenni! Ha én lennék a Doktor szerintem mindenki felnézne rám. Mondjuk a nevembőladódóan azt tudnám hazudni másoknak, hogy Doktor vagyok. Egyébként pedig azt hallottam, hogy a nevünknek köze van az életsorsunkhoz meg a karmához stb.
#3 Fogalmam sincs ki az a neved Dr Moth Hamster.
Sajnos ez nem működik. Én hiába változtattam meg születéskor kapott nevem, de továbbra se néz fel rám senki...
Vagy talán azért nem néznek fel rám mert alacsony termetű vagyok? Áh.. Biztos nem. Csakis a rossz karma miatt lehet ez!
Amúgy meg a kóbor dalekokkal tényleg vigyázni kell! Régen még itt a Gyakorin is szabadon kószált néhány. Sok számukra irritáló felhasználót semmisítettek meg
D.W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!