Számmisztika: ha megváltoztatom a nevem, akkor változni fog a sorsom is?
Kedves Kérdező,
ha meg tudod változtatni a neved (kvázi engedi a Sors), akkor azt jelenti, hogy az az életút elérhető számodra, amit az adott név szimbolikája takar.
Ugyanakkor én jobbnak tartom megérteni a saját névszámod szimbólumát, feladatát, s abban elérni sikereket.
Nincs olyan, hogy a 8-as peches és sikertelen. Olyan van, hogy esetleg nem vállal felelősséget, s ilyenkor erőteljesen kapja meg a visszahatásokat. (amit Te pechnek interpretálsz)
Érted ugye?
Üdv, Csaba
Ezt úgy mondom, hogy értek a számmisztikához. Ilyen nincs, hogy azért van peched, mert 8-as a teljes névszámod, ha nincs mögötte komplexebb mérlegelés.
Nézni kell a magánhangzókat, mássalhangzókat külön és összevetni a születési számokkal, ami fontosabb.
Enyémé is 8-as, sőt sorsmisszióm is 8-as(születési számok). Felvettem 3.nevet, hogy 1 legyen. (Fiú vagyok)
Magában nem lehet ilyeneket mondani. Ez olyan, mint a populáris asztrológia, ha valaki rák, mindjárt összes rák egyforma, de ez nem igaz, hazugság.
Van némi alap, de nagy a hibaszázalék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!