Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Meg tudná mondani valaki...

Meg tudná mondani valaki hogyan deríthetném ki hogy ki voltam elözö életemben?

Figyelt kérdés
Ajanlhattok bármit ami segíthet. AZT azért megköszönném ha értelmes válaszokat is kapnék.

2015. szept. 14. 16:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez tényleg jó jelnek számít? Te amúgy ezt honnan tudod

10- es kérdezö?

2015. szept. 15. 10:25
 12/14 Duenna ***** válasza:

Kérdező!

1. Írtál az ezotéria, azon belül a reinkarnáció és karma témába!

2. Aki az előző életére kíváncsi, az már jó helyen keresgél!

3. Ebből látható, hogy ébredezel materialista világodból!

4. Szerinted mindez nem jó jelnek tűnik?

2015. szept. 15. 11:17
 13/14 anonim ***** válasza:
88%

Megerősítem a fentebb leírt tapasztalatokat, a konkrét problémával való meditatív foglalkozás el tud vezetni az előző életre való emlékezéshez. Nálam ez történt, ráadásul nem is direkt, még csak nem is hittem a lélekvándorlásban.

Sok évig foglalkoztam meditatív állapotban az érzéseim, problémáim feldolgozásával a JELEN életemből. Amikor már kellő gyakorlatot szereztem, akkor egy olyan problémával foglalkoztam, amire nem találtam magyarázatot a jelenlegi életemből. Akkor jött az első emlék. Utána még sok másik... és először valóban traumatikus emlék jött, amivel hirtelenjében nem is tudtam mit kezdeni. Később kezdtem el összefüggéseiben látni a dolgot.

De a lényeg, hogy merő kíváncsiságból szerintem nem nagyon lehet/érdemes emlékezni, csak akkor van értelme, ha a jelen élet problémáit már sikerült feldolgozni. És ha még mindig akad megoldatlan probléma, akkor úgyis jön spontán...

2015. szept. 16. 13:29
 14/14 anonim válasza:
72%
Ez ilyesztő
2015. szept. 23. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!