Mégis miért lenne? Szerintem a 21.-ik században elvárható hogy az embereknek legyen egy minimális felfogása az emberi biológiáról.
Ha esetleg a "Mi lenne ha..." területre akarsz menni, akkor elvárom hogy tudd hogy ez a fajta gondolkodás végtelen számú röhejes lehetőséget ad.
Erre a kérdésre szerintem mindenki egy "Szerintem ... / Én úgy gondolom ... / Én abban hiszek .... / El tudom képzelni ... / Kizártnak tartom ..... stb. kezdetű mondattal tud válaszolni, és egyikünknél sincsen a bölcsek köve.
Az én válaszom valahogy úgy hangzik, hogy szerintem létezik, és azért hiszek benne, mert több, mint 5 éve használok rendszeresen egy, a lélek és a reinkarnáció létezésén alapuló terápiát, és olyan mennyiségű és jellegű, számomra abszolút meggyőző közvetett bizonyítékot láttam, illetve tapasztaltam meg személyesen ennek köszönhetően, hogy ha akarnék, sem tudnék már nem hinni benne.
Olyan döbbenetesen hatékonyan működik, és olyan eredményeket, illetve változásokat köszönhetek neki a saját, illetve a családom életében, amit régebben én magam is elképzelhetetlennek tartottam volna.
Ha őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom saját magamnak, hogy ha korábban bárki megpróbált volna meggyőzni róla, hogy ilyen létezik, magamban megkérdőjeleztem volna az objektivitását, a józan ítélőképességét és/vagy a szavahihetőségét, és - ha ez utóbbit a szemébe valószínűleg nem is mondtam volna udvariasságból és tapintatból, - biztosan nem hittem volna neki.
Az, hogy korábban mennyire nem tudtam volna ennek a módszernek a hatásmechanizmusában hinni, ha mástól hallok róla, meg feltehetőleg mit gondoltam volna arról, aki ilyet elhisz, arra is roppan jó lecke volt ez számomra az élettől, hogy elfogadással viszonyuljak mások szkeptikus, vagy akár éppen mereven elutasító hozzáállásához bármilyen témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!