Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Tényleg van előző élet?

Tényleg van előző élet?

Figyelt kérdés

2015. aug. 28. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
32%
Mi értelme lenne, ha úgyis elfelejted?
2015. aug. 28. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudni. Csak annyit tudunk, hogy meghalunk.
2015. aug. 28. 15:36
 3/13 Ashes of oblivion ***** válasza:
20%
A válasz igen! Biztosan volt előző életed és lesz következő. Az első válaszolónak írom, a Mindenható kegyessége, hogy nem emlékszünk előző életünkre és az akkor elkövetett bűneinkre, tiszta lappal indulsz. De szívesen mesélek többet privátban, ha érdekelt vagy! Akármilyen kérdésedre válaszolok szívesen :)
2015. aug. 29. 13:57
 4/13 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem kegyesség.
2015. aug. 29. 13:59
 5/13 anonim ***** válasza:
A múltkor új életet kezdtem. Tényleg van előző élet.
2015. aug. 29. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
40%

Mégis miért lenne? Szerintem a 21.-ik században elvárható hogy az embereknek legyen egy minimális felfogása az emberi biológiáról.

Ha esetleg a "Mi lenne ha..." területre akarsz menni, akkor elvárom hogy tudd hogy ez a fajta gondolkodás végtelen számú röhejes lehetőséget ad.

2015. aug. 30. 08:57
 7/13 anonim ***** válasza:
57%

Erre a kérdésre szerintem mindenki egy "Szerintem ... / Én úgy gondolom ... / Én abban hiszek .... / El tudom képzelni ... / Kizártnak tartom ..... stb. kezdetű mondattal tud válaszolni, és egyikünknél sincsen a bölcsek köve.

Az én válaszom valahogy úgy hangzik, hogy szerintem létezik, és azért hiszek benne, mert több, mint 5 éve használok rendszeresen egy, a lélek és a reinkarnáció létezésén alapuló terápiát, és olyan mennyiségű és jellegű, számomra abszolút meggyőző közvetett bizonyítékot láttam, illetve tapasztaltam meg személyesen ennek köszönhetően, hogy ha akarnék, sem tudnék már nem hinni benne.

Olyan döbbenetesen hatékonyan működik, és olyan eredményeket, illetve változásokat köszönhetek neki a saját, illetve a családom életében, amit régebben én magam is elképzelhetetlennek tartottam volna.

Ha őszinte akarok lenni, akkor be kell vallanom saját magamnak, hogy ha korábban bárki megpróbált volna meggyőzni róla, hogy ilyen létezik, magamban megkérdőjeleztem volna az objektivitását, a józan ítélőképességét és/vagy a szavahihetőségét, és - ha ez utóbbit a szemébe valószínűleg nem is mondtam volna udvariasságból és tapintatból, - biztosan nem hittem volna neki.

Az, hogy korábban mennyire nem tudtam volna ennek a módszernek a hatásmechanizmusában hinni, ha mástól hallok róla, meg feltehetőleg mit gondoltam volna arról, aki ilyet elhisz, arra is roppan jó lecke volt ez számomra az élettől, hogy elfogadással viszonyuljak mások szkeptikus, vagy akár éppen mereven elutasító hozzáállásához bármilyen témában.

2015. aug. 30. 10:52
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Nincs.
2015. szept. 3. 21:19
 9/13 anonim ***** válasza:
11%
Ahogy néhány előttem szóló is írta, erre nincs biztos válasz. Sőt, valószínűbb, hogy nincs, mert az ember olyan természetű, hogy minden áron hinni akar valamiben, nézd csak meg azt a sok b. zi vallást... Viszont épp egy hete olvastam Dr. Michael Newton - Lelkünk útja I. című könyvét. A reinkarnációról szól, és nagyon érdekes volt. Egyáltalán nem arról van szó, hogy hinnék benne, de kíváncsivá tett. Ha tényleg te is kíváncsi vagy a témára (nem csak egy igen / nem válasz erejéig érdekel), akkor sokkal több értelme lenne elolvasni ezt a könyvet, mint sem boldog-boldogtalan összefüggéstelen véleményeire alapozva kitalálnod a választ, amire majd úgy is magadnak kell rájönnöd, mert erre a kérdésre egzakt válasz nem létezik.
2015. szept. 4. 07:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak előző inkarnációs emlékeim, amiket a történelem könyvek is megerősítenek. Sőt voltak/vannak ezen életre áthuzodó hatásai is.
2015. szept. 4. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!