Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Szerintetek találkozhatunk...

Szerintetek találkozhatunk azokkal majd újra egyszer, akik már meghaltak?

Figyelt kérdés

2015. aug. 10. 22:48
1 2 3
 11/26 Duenna ***** válasza:
41%
Igen, találkozunk! Mert a lelkünk halhatatlan. A testünk megöregszik, vagy súlyosan megbetegszik, az meghal, ekkor a lelkünk elhagyja a testünket, mert az csak egy burok, egy öltöny, amit ledobunk magunkról. És visszatérünk az igazi Otthonunkba, a Lélekdimenzióba, hogy újra leszülethessünk a Földre egy kisbaba testébe. Azért születünk le újra és újra a Földre, hogy megtapasztaljuk háromdimenziós testünkkel ezt a háromdimenziós teret. Ugyanis a lélek fizikai test nélkül, fényenergiaként az ötödik dimenzióban él. Azért, mert nem látjuk a lelket, azért még létezik, hiszen a rádióhullámokat, a röntgenhullámokat és a gammasugárzást sem látjuk, mégis léteznek. Sőt, a szivárványszíneket sem látod, csak fehér fénynek, holott, ha meg tudjuk törni a fényt, akkor kibontakozik szemünk előtt a fehér fény összetevői. A madarak érzékelik a mágneses teret, míg az ember nem, mégsem mondja az ember, hogy nem létezik mágneses tér, mert én nem látom, nem tudom megfogni. Vagy a méhek látják az ultraibolya fényt, míg az ember nem. Tehát egyértelműen kijelenteni, hogy nincs emberi lélek, ami halhatatlan, az balgaság! És csak a balga ember tagadja ezt, mert nemcsak tájékozatlan, hanem tanulatlan is!
2015. aug. 11. 13:37
 12/26 Fish1 ***** válasza:
62%

Szerintem igen. És nem biztos, hogy csak egyszer.

A másik dimenzióban várni fognak (legalábbis a közeli barátok, rokonok), aztán következő életekben is találkozhatunk velük, de a szerepek változnak.

2015. aug. 11. 19:29
 13/26 anonim ***** válasza:
40%
Igen, halálunk után a fényképalbumban.
2015. aug. 12. 06:47
 14/26 anonim ***** válasza:
51%

Most is találkozhatsz átmehetsz arra a síkra.

Asztrálprojekció. Nézz utána. De egy halom más lénnyel is találkozhatsz. Ezért nem értem a szkeptikusokat...Mért nem próbálja ki és győződik meg róla a saját szemével?

Ja mer erre is van egy magyarázatuk holott ezt a tudósok is elfogadottnak tartják mivel tesztelték és bizonyitották.

2015. aug. 13. 04:22
 15/26 Stewie Griffin(real) ***** válasza:
31%
Ha erősen hiszel benne, és a majdani halálod nem hirtelen következik be, akkor az agyad életed utolsó pillanataiban azt fogja elhitetni az érzékeiddel, hogy a szeretteid várnak és hívnak magukhoz. Tulajdonképp ez egy "system error", de attol még szép dolog. Egy utolsó oxitocin fröccs. De nem kell aggódnod. Gondolj bele mennyi ideig nem léteztél. Ugyanaz lesz miután meghalsz. Villanyoltás és annyi.
2015. aug. 13. 22:54
 16/26 A kérdező kommentje:
15. Ha ebbe egy kicsit jobban belegondolsz, akkor nem csak "annyi".
2015. aug. 13. 23:17
 17/26 anonim válasza:
35%
Biztos, hogy nem "villanyoltás" lesz! Mi lenne akkor az egész értelme? Gondolj már bele! Egy gondolkodó ember ilyet nem mondhat, hogy ugyanolyan lesz, mint mielőtt nem voltunk. Akkor TOTÁL SEMMI ÉRTELME nem volna,márpedig igenis VAN ÉRTELME az életünknek! A bibliában mindent megtalálhatsz.
2015. aug. 14. 13:54
 18/26 A kérdező kommentje:
17. De miért lenne értelme? Mármint miért kéne, hogy bármi értelme legyen?
2015. aug. 14. 15:21
 19/26 anonim válasza:
27%
nos én nem vagyok keresztény (de ettől független hiszek Istenben), de igenis kell hogy legyen értelme az életünknek. azért születünk meg újra és újra, hogy megtisztuljon a lelkünk
2015. aug. 14. 20:11
 20/26 anonim ***** válasza:
45%
11es mit tolsz? adsz belőle nekem is? :D
2015. aug. 15. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!