11/20 anonim válasza:
A valóság az hogy lelkünk az örök változó, ami mindent átsző és állandó örök a változásban, a csillagok is innen születnek meg.
12/20 UltimateGold válasza:
A csillagok sima izzo gaztestek!
Semmi kozuk sincs hozzank!
13/20 anonim válasza:
A csillagok izzó gázgömbök ez igaz , na de amire én gondoltam az a hidrogén ,megjelenési lehetőségének előtti állapotra utal. Amiből a csillag lesz optimális feltételek elérésekor.
14/20 UltimateGold válasza:
Ezt senki nem tudja
Nobde a hidtogennek mi koze van az ember nemletezo lelkehez???
15/20 anonim válasza:
Minden köze van a hidrogénnek a lélekhez...Hosszú...Tanulj. Elsőre talán a védikus bölcsességekkel kezd, de csak akkor lesz hasznodra ha meg is érted,nemcsak elolvasod.
16/20 UltimateGold válasza:
Nem er az ember semmit a te vedikus baromsagaiddal!
17/20 janka hunor válasza:
Emberek az asztrál sikob van az álom.
Az teljesen máshol van.
A válasz nem.
18/20 openyoureye válasza:
Eddig azt hittem csak a válaszaid oltári nagy marhaságok, de most már látom, hogy kérdezni sem tudsz egy értelmeset. Tudod ha valami nem megy, hagyd a francba, nem kell azt erőltetni...
19/20 anonim válasza:
#15 Elsőre talán a fizikakönyvvel kezdd, de csak akkor lesz hasznodra ha meg is érted, nemcsak elolvasod :)
20/20 anonim válasza:
Kedves kérdező, te tisztában vagy avval hogy mi az istent beszélsz?:D Csapj fel egy fizikakönyvet, és nézd meg hogy mi is egy csillag. Nemhinném hogy összesűrűsödött csillagköddé válnánk halálunk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!