Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Amíg nem szület újra a lelkünk...

Amíg nem szület újra a lelkünk csillagok vagyunk?

Figyelt kérdés

2015. júl. 26. 23:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Nem. Hanem (én szerintem) egy magasabb síkon létezünk tovább, szóval gyakorlatilag energiaként tengődünk tovább.

A csillag (logosz) egy-egy naprendszer irányítójának (istenének) fizikai megtestesülése.

2015. júl. 26. 23:15
 2/20 anonim ***** válasza:
39%

Az 1-el egyettértenék.

Úgy vélem, hogy az asztrál síkon tartózkodik akkor a lélek.

Persze laikusként ezt nem tudom pontosan megmondani, lehet hogy egy a felett lévő síkon.

2015. júl. 26. 23:17
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Itt az ideje elolvasni valami szakirodalmat csillagászat témában. Spoiler: a csillagok olyan gázplazmából álló égitestek amiket a saját gravitációjuk tart össze, és fúziós folyamatokat indít el bennük, melynek során hidrogén héliummá alakul. Az energiakülönbséget látható (fény) és láthatatlan (pl. infravörös) elektromágneses spektrumon kisugározzák.
2015. júl. 27. 00:34
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Nem szület újra a lelkünk.Pont.Lófaxok se leszünk a halálunk után.
2015. júl. 27. 01:03
 5/20 Ozmium42 ***** válasza:
39%

Lélek nem létezik.

Biokémiai rendszer vagyunk. Ami nem biokémia, az nem lehet élet, vagyis nem lehetsz te. A fogantatás a te kezdeted, és a halálod a te véged, vagyis ettől eddig vagy, és ezen kívül nem vagy.

[link]

2015. júl. 27. 01:14
 6/20 anonim ***** válasza:
20%

3, 5: Barátságos emlékeztető: A tudományok kategória <-- arra van.

Különben elgondolkodtam, hogy lehet én is átmegyek oda trollkodni. Biztos jól szórakoznánk.

2015. júl. 27. 06:30
 7/20 anonim ***** válasza:
74%
Ha csillagok lennénk utána, az mekkora szívás már a csillagászoknak: hol eltűnik, hol megjelenik minden - durva... Tisztára mint a rendőr, meg az index esete: Jó, nem jó... ;)
2015. júl. 27. 06:35
 8/20 anonim ***** válasza:
27%
Inkább fekete lyukak.
2015. júl. 27. 07:07
 9/20 anonim ***** válasza:
41%
A magad nevében beszélj. Én üstökös vagyok, amikor elszáll a lelkem, mert kivesz pár hét szabit. Nem bírja a gyűrődést. Egyébként én is energia akartam lenni, de nem tudtam eldönteni, hogy milyen rezgésszámom legyen. Meg olyan hülye vagyok, hogy azt sem tudom mi az az energia. Tanulhattam volna fizikát, de én nem. Nekem ezotériát kellett magolni. Az energiát az asztrális síkkal azonosítom, sőt valamilyen tudatként definiálnom. Hát ez van gyerekek! (¬_¬)
2015. júl. 27. 07:14
 10/20 Ozmium42 ***** válasza:
100%
#6 A természettudomány hatásköre túlmutat a saját kategóriáján szerintem. Ezt az is bizonyítja, hogy a feltett troll kérdések moderátori áthelyezésének iránya gyakrabban mutat az Ezotéria topic irányába, mint kifelé abból.
2015. júl. 27. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!