Valaki mondana árat és hogy kamu-e ez a Pálmalevél-sztori?
Itt olvastam róla, és elég abszurd, hogy ajdnem mindenkinek van, és hogy voltak akik arra adták az életüket, hogy más emberek életét írják le, meg végülis hamisítani is lehet ilyen kéziratokat, így jó bizniszt csinálva belőlük. Az árakat sem tüntették föl. Valaki valami tapasztalat?
sokat nem tudok róla viszont ismerek két embert akik megtalálták a sajátjukat (barátokon keresztül találkoztam velük egyszer egy társas öszejövetelen) nagyon sokat nem beszélgettünk róla az árát elfelejtettem de elég drága volt viszont szerintük minden igaz (főbb dolgok) az életükben
És hiszek benne hogy nem ok nélkül írták le azok a régi szerzetesek mert akinek meg kell találni az meg fogja úgyis az övét :)
(én jobb szeretem tudni ha titok a jövőm, néha vetek cigánykártyát nagyon nagy ritkán főleg ha el vagyok keseredve de inkább azt is mellőzöm mert ha még rosszabbat mutat inkább nem is akarom tudni elég a jelenen rágódni, ha meg jó dolog történik az meg csak még jobb szeretem a meglepetéseket :) )
,,Választ kaptam az előző életem felolvasása által arra a kérdésemre, hogy miért fordult az életem a spirituális világ felé! Köszönöm az alázatos munkát és a legjobbakat kívánom! "
Igen? Előző élet? ...Hagyjuk az egészet. :< Pedig tényleg érdekesnek találtam.
Höhh.. :'( Nem baj,majd gyártok egy tekercset magamnak lapulevélből.
Utólag gyártják őket.
Beadod hogy "keressék" meg, lenyomozzák az adataidat, aztán megírják neked a cuccost.
Volt róla feltáró riport a kókuszban a retekklubbon is.
"ateisták meg a tovább fejlesztett keresztény változat csak isten nélkül az embert helyezve a középpontba"
Aha, szóval az ateistáknál az ember teremtette a világot, vannak szent ...ööö...szerveik(?) és a többi, elég nehéz bármelyik keresztény részletet ateista szemléletbe helyezni. Téged se az eszedért szeretnek...
Az ateista a hülyeséget becsmérli le, mondjuk ami ellent mond a tudománynak, tehát egyértelműen téves. Vagy azt ami bizonyíthatatlan és észlelhetetlen - tehát létezése légből kapott -, még is sokan ragaszkodnak hozzá hitre alapozva.
A keleti bölcsek meg nem tudtak lószart sem, hit alapú hülyeség az is.
>mennyivel többet tudtak és tudnak a nagy keleti bölcsek
Egyem azt a naiv, butuska kis agyadat :D
köszönöm hogy eszitek a naív butuska kis agyamat meg leszólatok ajjj... olyan rosszindulatúak vagytok :)
(remélem azért az én kommentem nem vettétek leszólásnak :D nem annak szántam)
De akkor helyesbítek...
Én hiszek benne, de túlságosan drágának gondolom és nem vagyok elvakult hívő, túl drága ahhoz hogy valaki kikerestesse a sajtátját és senkinek se ajánlom...
Ha valaki nagyon szeretné tudni a jövőjét (és hisz benne) keressen fel egy profi csillagász/horoszkópost sokkal olcsóbb és meglepő dolgokat tud elmondani az emberről (olyan dolgokat is amiket soha nem mondott az illető másoknak, TAPASZTALAT) DE előtte nézzen referenciákat vagy valami ajánlást, mert nagyon sok az aljas sz**r csaló sajnos :( mivel nem egy egzakt tudomány nagyon sok a sarlatán is :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!