Ez a sztori kamu? (lent)
Figyelt kérdés
Az egyik lapon olvastam valami furcsaságot egy szellemvonatról. Ez most igaz vagy csak kamu?
2010. aug. 23. 17:06
1/7 anonim válasza:
Ugyan már...Ilyenek nincsenek. Oké, hogy még azt bemesélték, hogy a szellemek rémisztgetnek (ez se igazak), de már vonatot is vezetnek?:O Legközelebb már ürsiklókat fognak elrabolni, vagy mi?
2/7 anonim válasza:
Hülyeség az egész. Amúgy ez az utolsó mondat:
1991-ben egy ukrán tudós kivárta, míg feltűnik a szellemvonat, és felugrott rá. Azóta sem látták a fickót.
Ha igaz lenne akkor honnan tudta ,hogy merre jár a vonat?
4/7 anonim válasza:
O.o OMFG... -.-
Hát jó, ijesztő meg mindin.. de baromság.
Honnan tudta a pasi h halálfélelmet éreztek az utasok?
Ja és az a tudós honnan tudta h hol a szellemvonat?
Am szerintem az örs vezér terén néhány metró ijesztőbben néz ki mint a szellemvonat nézne xD
(mert ott jön ki a föld alól)
5/7 konnerth válasza:
Nem biztos hogy kamu de van rá esély(nem is kevés). A szellemekben hiszek de ez azért már túlzás...de am ha igaz akkor valszínű hogy a tudós onnan tudta hol a vonat hogy biztos csak egy szakaszon megy...mit tudjam én
6/7 anonim válasza:
"hogy egy furcsa, fehér, nyúlós köd burkolta be hirtelen a vonatot, és az utasok mind halálfélelmet éreztek. "
Biztos jöttek a dementorok! :DD
7/7 anonim válasza:
Biztos akkor még nem ismerték az expecto patronumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!