Homályos emlékeim vannak róla. Erős szél, magas hőmérséklet, kevés víz. Gömbszerű, végtagok nélküli élőlények, akik magas tudatszinten, hálózatokban élnek, gondolatokkal kommunikálnak.
Ha valakinek van bármilyen emléke, élménye, tudása erről az életformáról, ne tartsa magában!
A második tippem a Krangek, nem ők azok? Egyébként én a múltkor voltam a pokolban, de szerintem nincs nagy különbség a Pokol és a Föld között, sőt ott talán még enyhébbek körülmények, mint itt.
2015. máj. 21. 16:07
12/22 anonim válasza:
Ez a világ maga a pokol.
Helyileg nincs se pokol, se menny.
Az anyagi sík a pokol.
Egyébként olyan nagy és érdekes ez a világ, hogy ember maradjon a talpán aki teljes mértékben ismeri..
Nem lehet,hogy bealudtál az Avatár nézése közben? Csakis Na'vik lehetnek ezek.... ˇˇ
2015. máj. 21. 16:34
15/22 anonim válasza:
Szerintem meg krixkraxiak...
2015. máj. 21. 17:31
16/22 anonim válasza:
Micsoda válaszokat kapsz kedves kérdező!! :D :D Bocsi,de ez a Lucifer 666 nagyon nagy fazon!! ;) Nekem is válaszolt a kérdésemben. Én leszek az anyukája!!! :D :D
2015. máj. 21. 18:06
17/22 anonim válasza:
Egyébként érdekes,amit leírtál. Ezt egy álmodból idézted vissza? Vagy mégis honnan vannak az emlékeid?
Egyébként az is lehet,hogy egy másik bolygóról jöttél. Alakváltó vagy,valami hibrid...Az UFO lezuhant te pedig amnéziába estél és csak zavaros emlékeid vannak az otthonodról. De tökre lehetséges,nem? xd
#14-es voltam.
2015. máj. 21. 18:17
18/22 anonim válasza:
emlékeim vannak, de inkább érzület, mint kép formájában
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!