Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Ismeri valaki MONOMACH személyt?

Ismeri valaki MONOMACH személyt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt egy kis gondom a szellemekkel kapcsolatban és a chat.hu-ra mentem fel segítségért és ott egy kedves személy kit Monomachnak hívtak segített nekem. Később történtek gondok a szellemekkel kapcsolatban, akiket megidéztem aztán segítséget akartam tőle kérni újból, de már letörölte magát. Hihetetlenül kedves személy volt, fura érzéseket keltett belőlem, mikor letörölte magát nagyon megijedtem és szomorú lettem és hiányzott mert érzek felé valamit. Kiskoromban hosszú időkön át álmodtam egy személyről. volt egy nagyon szép teremtmény , angyalszerűség és mikor teli hold volt mindig akkor volt benne az álmaimban és mutatott egy nőt akinek fekete haja volt és mindig ezoterikát tanult és segített másoknak pont olyan volt a személye mint Monomachnak csak nőben és kiskorom óta keresem őt, ha valaki ismeri kérem írjon levelet!!!!!!!!!!!ez nagyon fontos lenne nekem a szellemek miatt is

#Monomach
2013. júl. 10. 05:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Monomach válasza:

Monomach vagyok. Immár.

2013. júl. 10. 12:55
 2/9 A kérdező kommentje:
tényleg te vagy az vagy csak hülyéskedsz?
2013. júl. 10. 20:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Be kell menni a chat.hu azonos szobájába és be kell írni, hogy Monomach gyere oszt tégy magadévá !

Lehet továbbra is ott van csak álneves köcsög.

2013. júl. 10. 20:53
 4/9 A kérdező kommentje:

:((((((((((

de letörölte magát :(((((((

2013. júl. 10. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Álnikken ott van bizti!
2013. júl. 10. 21:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Biztos más a neve. Menj vissza jelentkezni fog.
2013. júl. 10. 21:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát igen erre gondoltam én is, és mindig felmegyek írok abba a szobába ahol találkoztunk de sose ír, de nem adom fel :((
2013. júl. 10. 22:04
 8/9 homo ludensz ***** válasza:
Bocsi.Te azután vágyódsz amivel felruháztad az említett személyt. A saját ideáidba vagy szerelmes és gondolom hogy azért hagyott ilyen mély nyomot benned a kiskorodban átéld álmod mert még most is kicsit álomvilágban élsz.Sokan vagyunk akik nem vagy csak kényszerből élik meg a élet racionális kihívásait. A szellemvilág nem tartozik közéjük.
2013. júl. 11. 08:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szerelmes belé, csak példaképem :((
2013. júl. 11. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!