Ismeri valaki MONOMACH személyt?
Sziasztok!
Volt egy kis gondom a szellemekkel kapcsolatban és a chat.hu-ra mentem fel segítségért és ott egy kedves személy kit Monomachnak hívtak segített nekem. Később történtek gondok a szellemekkel kapcsolatban, akiket megidéztem aztán segítséget akartam tőle kérni újból, de már letörölte magát. Hihetetlenül kedves személy volt, fura érzéseket keltett belőlem, mikor letörölte magát nagyon megijedtem és szomorú lettem és hiányzott mert érzek felé valamit. Kiskoromban hosszú időkön át álmodtam egy személyről. volt egy nagyon szép teremtmény , angyalszerűség és mikor teli hold volt mindig akkor volt benne az álmaimban és mutatott egy nőt akinek fekete haja volt és mindig ezoterikát tanult és segített másoknak pont olyan volt a személye mint Monomachnak csak nőben és kiskorom óta keresem őt, ha valaki ismeri kérem írjon levelet!!!!!!!!!!!ez nagyon fontos lenne nekem a szellemek miatt is
Monomach válasza:
Monomach vagyok. Immár.
Be kell menni a chat.hu azonos szobájába és be kell írni, hogy Monomach gyere oszt tégy magadévá !
Lehet továbbra is ott van csak álneves köcsög.
:((((((((((
de letörölte magát :(((((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!