Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy élmény a 3,5 éves kisfiamm...

Egy élmény a 3,5 éves kisfiammal ma este történt. Azt mondta nekem, hogy az anyucija meghalt, mert lelőtték. Van másnak is hasonló élménye?

Figyelt kérdés

Megdöbbentem, hisz én vagyok az anyucija, és élek, nincs semmi bajom... Mondtam is neki, hogy hiszen itt vagyok, ne félj, nincs semmi bajom...

Eltakarta a kis arcát, dörgölte a szemét, és azt mondta, nem te, a másik!

Van valakinek hasonló élménye? Kisebb korában mindig bácsikat látott, és mutatott a levegőbe.

2015. máj. 14. 23:29
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nap mint nap átélem. Reinkarnációs álmaim vannak. Privátban szívesen írok róla, ha érdekel.
2015. máj. 18. 00:47
 22/26 anonim ***** válasza:
5%
Jól nevelheted a gyereket, ha a halálod akarja. Próbálj változtatni a nevelési stílusán és ész érvekkel, elmagyarázva neki az okokat, miért nem lehet megvenni minden játékot. Remélem megérti
2015. máj. 18. 01:21
 23/26 A kérdező kommentje:

Hat kedves 22-es nem vagy semmi...

Azota nem beszelt errol, vagy hasonlokrol. Koszonom a hozzaszolasokat :)

2015. máj. 20. 12:13
 24/26 swad ***** válasza:
100%
a mi lányunk 1,5 -2 éves kora táján kibökte, hogy ő nem akart megszületni... Majdnem dobtam egy hátast, mert emlékszem én sem akartam annó! :)
2015. okt. 16. 00:13
 25/26 swad ***** válasza:
100%
..mármint hogy én sem akartam megszületni annó... Imádom a lányunkat,ezért sem értettem a kijelentését.
2015. okt. 16. 00:15
 26/26 A kérdező kommentje:
Erdekes dolgok ezek... a gyerekek olyan tisztak, olyan oszintek, olyan csodalatos kis emberek. Ha mondanak valamit azt azert teszik mert igy erzik. Nem azert mert mas ezt mondta neki. Szeresd ot nagyon
2015. okt. 27. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!