Egy élmény a 3,5 éves kisfiammal ma este történt. Azt mondta nekem, hogy az anyucija meghalt, mert lelőtték. Van másnak is hasonló élménye?
Megdöbbentem, hisz én vagyok az anyucija, és élek, nincs semmi bajom... Mondtam is neki, hogy hiszen itt vagyok, ne félj, nincs semmi bajom...
Eltakarta a kis arcát, dörgölte a szemét, és azt mondta, nem te, a másik!
Van valakinek hasonló élménye? Kisebb korában mindig bácsikat látott, és mutatott a levegőbe.
Meg emlékszik előző életére.
Mi a kérdés?
Én emlékszem, hogy láttam egy-két olyan dolgot jelenséget kisebb koromban (is), amit a felnőttek nem.És mivel az elmém rendben van, így nem hallucináció volt.
Egyszerűen csak hallgasd türelmesen végig, sok érdekeset mondhat még.Nem szabad belefojtani a szót a gyerekbe azzal, hogy rászólsz, csak fantáziál, de kinevetni sem kell.Ezektől bezárkózna.Nem szükséges ezt kinevelni belőle, sajnos sok gyermek magától is "kinövi"illetve a későbbiekben asok információ, szocializálás hatására eltompul ez a fajta emlékezet és érzékelés sajnos.
Mi volt az az egy két dolog, jelenség amit láttál?
Természetesen tudom, hogy nem szabad leszólni, mint említettem is, nagyon fontos nekem, hogy őszinte maradjon a kapcsolatunk és mindent, de mindent elmondhasson nekem, nekünk...
És utána tudtatok járni valamennyire? Mondjuk, hogy hogy hívták Őket? El tudtatok indulni ezen az úton.
Én nem faggatom a kisfiam, de ha elkezdi újra ezt, akkor megpróbálok minél többet megtudni, és ha elég információm lesz, akkor ki tudja? Lehet, hogy rákeresek...
Ez nagyon bonyolult...
Lehetséges hogy egy reinkarnációs emlékről van szó.
Ugyanis 3-4 éves a korig, még az ember képes vissza emlékezni az előző életére.
Ugyanis ekkor még a lelke, nincs teljes mértékben a testhez kapcsolódva.
Valószínűleg 1 év és ezek elmúlnak nála, mert addigra teljesen megszokja a lélek a testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!