Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy élmény a 3,5 éves kisfiamm...

Egy élmény a 3,5 éves kisfiammal ma este történt. Azt mondta nekem, hogy az anyucija meghalt, mert lelőtték. Van másnak is hasonló élménye?

Figyelt kérdés

Megdöbbentem, hisz én vagyok az anyucija, és élek, nincs semmi bajom... Mondtam is neki, hogy hiszen itt vagyok, ne félj, nincs semmi bajom...

Eltakarta a kis arcát, dörgölte a szemét, és azt mondta, nem te, a másik!

Van valakinek hasonló élménye? Kisebb korában mindig bácsikat látott, és mutatott a levegőbe.

2015. máj. 14. 23:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
49%

Meg emlékszik előző életére.

Mi a kérdés?

2015. máj. 15. 14:59
 12/26 A kérdező kommentje:
Kerdesem az, hogy van-e olyan ember koztetek, aki atelte ugyan ezt. Akar o maga, akar a gyermeke. Erdekes dolgok ezek.. Jo lenne olyanokkal beszelgetni, akik hasonlo cipoben jarnak. :)
2015. máj. 15. 15:08
 13/26 anonim ***** válasza:
75%

Én emlékszem, hogy láttam egy-két olyan dolgot jelenséget kisebb koromban (is), amit a felnőttek nem.És mivel az elmém rendben van, így nem hallucináció volt.

Egyszerűen csak hallgasd türelmesen végig, sok érdekeset mondhat még.Nem szabad belefojtani a szót a gyerekbe azzal, hogy rászólsz, csak fantáziál, de kinevetni sem kell.Ezektől bezárkózna.Nem szükséges ezt kinevelni belőle, sajnos sok gyermek magától is "kinövi"illetve a későbbiekben asok információ, szocializálás hatására eltompul ez a fajta emlékezet és érzékelés sajnos.

2015. máj. 15. 17:34
 14/26 A kérdező kommentje:

Mi volt az az egy két dolog, jelenség amit láttál?

Természetesen tudom, hogy nem szabad leszólni, mint említettem is, nagyon fontos nekem, hogy őszinte maradjon a kapcsolatunk és mindent, de mindent elmondhasson nekem, nekünk...

2015. máj. 15. 18:47
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
A húgom akkor 3 éves fia mesélt egyszer a másik apukájáról, akinek volt egy hajója, és egyszer mikor vízbe esett kimentette őt. A gyerek újszülöttként sem szerette, amikor a kis kádban sok volt a víz. Mai napig csak zuhanyzik. Elmondta, hogy milyen ruhákat hordtak, miket ettek, hogyan éltek, kit hogy hívtak. Sokkoló volt, és nagyon különleges. Mást azóta nem mesélt, újabb eset nem történt.
2015. máj. 15. 19:04
 16/26 A kérdező kommentje:

És utána tudtatok járni valamennyire? Mondjuk, hogy hogy hívták Őket? El tudtatok indulni ezen az úton.

Én nem faggatom a kisfiam, de ha elkezdi újra ezt, akkor megpróbálok minél többet megtudni, és ha elég információm lesz, akkor ki tudja? Lehet, hogy rákeresek...

2015. máj. 15. 20:06
 17/26 A kérdező kommentje:
A ruházat leírása alapján melyik korban élt? Mesélj erről légyszi...
2015. máj. 15. 20:07
 18/26 anonim ***** válasza:
75%

Ez nagyon bonyolult...

Lehetséges hogy egy reinkarnációs emlékről van szó.

Ugyanis 3-4 éves a korig, még az ember képes vissza emlékezni az előző életére.

Ugyanis ekkor még a lelke, nincs teljes mértékben a testhez kapcsolódva.

Valószínűleg 1 év és ezek elmúlnak nála, mert addigra teljesen megszokja a lélek a testet.

2015. máj. 15. 23:04
 19/26 anonim válasza:
A gyermekek kisebb korban, látják a szellemeket. Emelett nagy a fantáziájuk is, így lehgetséges , hogy csak egy bevésödőtt fantázia kép volt,de lehet,hogy egy kedves szellem. ( Én hiszek benne,de ember függő) El fogja nőni valószínű (:
2015. máj. 17. 15:02
 20/26 anonim ***** válasza:
15. Folyt köv.: kb 150 250 évvel ezelőtti, angol nyelvtrületen élő szegény fehér család lehetett, 4 gyerekkel. Valami pici szigetfélén laktak. Jobban nem akartunk utána járni.
2015. máj. 17. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!