Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogyan tudhatnám meg a választ?

Hogyan tudhatnám meg a választ?

Figyelt kérdés
Honnan tudhatom azt, hogy a helyzet amit mostanában élek meg tanítási célzattal történik és a fejlödéshez szükséges megtapasztalnom, vagy azért vagyok ilyen helyzetben, mert rá kéne döbbennem, hogy ez így nem jó és lépjek tovább. Ha továbblépek, és közben meg a feladatom pont az lett volna, hogy megtapasztaljak egy élethelyzetet, akkor következö életemben újra szembe kerülök vele. Ördögi kör. Szóval a kérdés, hogy honnan tudhatnám ezt meg, vagy hogyan?
2015. máj. 10. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy bölcs mester "szakember" szerint nem a gyakorikerdesek oldalon leled a vàlaszt..

amugy én is keresem a miértekre a vàlaszt de még én se talàltam :(

2015. máj. 10. 10:27
 2/9 Legoman ***** válasza:
Ha valamit meg kell tanulnod, azt nem tudod elkerülni. Tovább lépni nem fogsz tudni.
2015. máj. 10. 13:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Akkor ha tovább tudok lépni, az azt jelenti, hogy megtanultam a leckét és nem azt, hogy megfutamodtam?
2015. máj. 10. 13:47
 4/9 anonim ***** válasza:

Ne félj ilyentől.

Nincs kötelező valami amit elkell végezned s ha nem következő életedben megint találkozol vele.

Csak tapasztalás számít.

Okosodj, tudatosodj, segíts.

2015. máj. 10. 17:47
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

Van lehetőséged megtudni.

Meditálj, érd el a transz állapotot.

Tapasztalatból mondom hogy nagyon sokat segít:)

Mindent megtudhatsz, reinkarnációid, jelenlegi életed értelme és nagyon sok más is.

(Nyugtató zenét nem árt hallgatni közben)

2015. máj. 10. 19:04
 6/9 Fish1 ***** válasza:
Ha "tanítási célzattal történik", akkor ugyanez vagy hasonló helyzet meg fog ismétlődni az életedben, onnan már biztos tudni fogod. Ha pl. folyamatosan ugyanazokba a hibákba esel, akkor annak ez az oka.
2015. máj. 10. 21:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Élet iskolàja ugye béla??

De én csak bukott diàk vagyok jimmy is megénekelte hamàr te nem szerenàdoztad el az edda elmondom majd dalt

2015. máj. 11. 00:57
 8/9 anonim ***** válasza:

A kérdéseidre a válaszokat csak magadban találhatod meg. Az élet maga tanulás, tapasztalatszerzés.

https://www.youtube.com/watch?v=iNn-VH5Lx58

2015. máj. 11. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
ezoterikus hablaty
2015. máj. 12. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!