Azokat kérdezem, akik hisznek ebben, az üldözési mánia lehet előző életből hozott emlék?
"9-es! Azzal, hogy azt mondja a "betegnek", hogy amit "képzeleg", olyan nincs is, azzal nem oldanak meg semmit!"
De nem neki kéne mondania, hanem a betegnek kell elfogadnia, hogy a problémája pszichés eredetű érted?
"Tehát nem lebeszélni kell a beteget, nem szőnyeg alá söpörni a problémát, hanem megoldani!"
Ezek szerint olajat kell önteni a tűzre, hogy még nagyobb lánggal égjen? Amit te mondasz nem problémamegoldás, mert problémákat éppen azzal söpörnéd a szőnyeg alá, hogy te adnád alá a lovat. Remélem, hogy soha nem leszek ilyen problémáid, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem tudnál megbirkózni azokkal.
"Spilerke - Hidd el, nem adjuk alá a lovat, de az is ugyanúgy olaj a tűzre, üvöltözve állítja az igazát, hogy márpedig az a valóság, amit ő hisz, és mi nem tudunk semmit."
Én elhiszem neked, de te elhiszed nekem, hogy ez egy tipikus reakció a pszichés betegeknél? Tudod nemhiába hívják "üldözési mániának", amíg ő nem lássa be a problémái valódi okát, addig nem is tudnak rajta segíteni. Ha a jelenlegi kezelés nem használ próbáljátok meg valamilyen más gyógymódot keresni, esetleg egy másik gyógyszeres kezelést, vagy egy másik pszichiáterrel.
"a gyógyszer szedése csak szőnyeg alá seprés, a valódi probléma ott marad a betegben, és éppen ezért nem gyógyul meg!"
És amikor te beteg vagy miért szedsz gyógyszereket hiszen azzal, csak a szőnyeg alá söpröd a valódi problémáidat, vagy nem?
"Spilerke! 20-as vagyok. Hallottál már arról a terápiás kezelésről, hogy szembesítsük a beteget a problémájával?"
Hallottam már róla, és én is javaslom a pszichológus bevonását, de komolyan mondom te direkt fordítod ki a szavaimat. Inkább ne is fárasz engem, mert már kezdesz idegesíteni. :P
Spilerke! Én rendszeresen meditálok! Azért tudok róla beszélni. Hallottál már a Domján féle agykontrollról? Nézzél utána! Ez az agykontroll mélymeditáción alapszik, amellyel nemcsak lelki betegségeket lehet gyógyítani, hanem mindenféle testi betegségeket! Adok egy pár videót, ami meggyőzhet erről:
https://www.youtube.com/watch?v=ukD6swtPlN0
"Spilerke! 20-as vagyok. Hallottál már arról a terápiás kezelésről, hogy szembesítsük a beteget a problémájával?"
Hallottam már róla, és én is javaslom a pszichológus bevonását, de komolyan mondom te direkt fordítod ki a szavaimat. Inkább ne is fárasz engem, mert már kezdesz idegesíteni. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!