Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Hogy tudhatom meg ki és mi...

Beáta Virág kérdése:

Hogy tudhatom meg ki és mi lehettem előző életembe?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 15:49
1 2 3
 11/22 VaTa94 ***** válasza:
0%

[link]

na innen remélem tudsz angolul

2015. ápr. 13. 11:01
 12/22 anonim válasza:
31%

Lehet utazni előző életbe regressziós hipnózisban, ill. egy keleti technikával (energiagyógyászati technika része). Inkább az utóbbit javasolnám, itt csak olyan dolgokat "láthatsz" amit a tudatot be tud fogadni. Ami igen hasznos :)

Egyébként elvileg meditációban eljuthatsz egy olyan szintre, ahol látod az elmúlt életeidet. De az nem kevés idő és gyakorlás...

2015. ápr. 13. 11:36
 13/22 Xéni111 válasza:
34%
Kedves Kérdező, sokan vagyunk és sokfélék, és mindenki hisz valamiben. Én nem hiszek az "előző" életben, de engedd meg, hogy mégis válaszoljak a kérdésedre. Ha az ember abból indul ki, hogy értelmes lény nem keletkezhet önmagától, sem ősrobbanás, sem evolúció terméke, akkor csak is értelmes választ kell keresnie. Én abban hiszek, hogy Isten teremtett minket, mint értelmes lényeket, azért hogy szeressünk és szeretve legyünk, és örüljünk mindannak, ami szép és jó. Értelmet adott az ember életének azzal, hogy Őt mint Alkotóját tisztelheti, egymást pedig támogathatjuk, segíthetjük, szellemi téren fejlődhetünk, feltalálhatunk, élvezhetjük azt, ami a tudás (pozitív) következménye. Nyilván, hogy létezik egy magasabb rendű élet is, ami a földi lét után következik (erről bővebben ír a Biblia), de semmi esetre sem egy előző élet, amiben az ember nem ember lett volna. Nagyobb "hit" kell elhinned azt, hogy korábban patkány vagy viziló voltál, mint azt hinni, hogy értelmes lénynek lettél megteremtve. Nem leszel boldog, ha mindig azon töprengsz, mi voltál korábban, de kiegyensúlyozottá válhatsz, ha reménykedsz abban a szép életben, ami ezután következik. A visszatérő álmaidnak pedig ne tulajdoníts nagy jelentőséget: majdnem mindenkinek vannak "deja-vu" élményei, amik tk. arra utalnak, hogy valamire vágysz vagy valamitől félsz, amit nem mindig fejezel ki szavakban. Én pl. gyakran álmodom, hogy helyből felszállok (kb. háztető magasságáig) és az emberek feje fölött iramodom tovább vagy éppen menekülök. Ez igazán azt mutatja, hogy nem szeretem, ha megpróbálnak leigázni, kihasználni, hanem próbálok kitörni (ami való igaz!) és igyekszem a helyzet ura lenni, nem kiszolgáltatottja. Ennyi. Sose gondoltam arra, hogy azért álmodom ezt, mert korábban veréb lettem volna. Hálás vagyok azért, hogy nincs ilyen "priuszom" :D, és hogy Isten az állatokat állatnak, az embert pedig embernek teremtette.
2015. ápr. 13. 11:36
 14/22 Ozmium42 ***** válasza:
Ki hiszi, hogy korábban patkány vagy víziló volt?
2015. ápr. 13. 11:44
 15/22 anonim ***** válasza:
22%

Kedves Kérdező!

Nincs elöző élet, meg következő élet.

Csak ha már újjá születtél Jézus Krisztus által.Ami azt jelenti, hogy az ember befogadja az Isteni Tanításokat,Hit által. Lelkében felismeri az Igaz Tanítót, mint egy összecseng.

Lélekfejlődés van, és a tapasztalatok épülnek be a lélekbe.

2015. ápr. 13. 17:02
 16/22 anonim ***** válasza:
60%

Sziasztok!

Én kipróbáltam azt a módszert amit belinkeltél. Az lehetséges, hogy nő vagyok mégis férfi voltam?

A második világháborúban harcoltam valami kisebb réten és ott haltam meg. Nagyon rossz érzés voltmikor meghaltam.

Sokat szoktam meditálni ezért kibróbáltam.

2015. ápr. 13. 18:01
 17/22 anonim válasza:
Ugy latom valaszolt itt 1-2 JT :D
2015. ápr. 15. 08:16
 18/22 anonim válasza:
Amikor deja vuu èrzèseid támadnak nem vèletlen azokra èrdemes odafigyelned...
2015. ápr. 15. 17:52
 19/22 anonim válasza:
0%
En ugy tudom,hogy amitol jelenleg nagyon felsz es nem tudod megmagyarazni,h az x dologtol miert felsz,akkor az voltal az azelotti eletedben..
2015. ápr. 15. 21:40
 20/22 anonim ***** válasza:
26%
A Szcientológia nevű vallás filozófiában felfelé haladva fokozatosan csökken az amnézia ami elfedi az előző életeket. És előtűnnek az előző életek. De az út rögös, hosszú és nagy kitartás kell. Minden előző életet a halál öntudatlansága, fájdalma fed el. Minden embernek nagyon -nagyon sok előző élete volt már.
2015. ápr. 18. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!