Beáta Virág kérdése:
Hogy tudhatom meg ki és mi lehettem előző életembe?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 12. 15:49
1/22 anonim válasza:
Sehogy.
Ha nem emlékszel rá.
Ezt a lehetőséget már elbuktad gyerekkorodban, mikor tudatlan szüleid nem emlékeztettek rá, nem kényszerítették ki az emlékeket belőled.
2/22 anonim válasza:
1-es Te tudod, hogy ki voltál? Belőled kikényszerítették?
3/22 A kérdező kommentje:
1-es Válaszoló inkább ne írtál volna semmit..
Én hiszek ebbe a dologba ezért is kérdeztem rá!
De látom nem mindenki de attól én még azt hiszek amit én szeretnék és kitudja lehet h majd valakitől megkapom a kielégítő válaszokat! :)
2015. ápr. 12. 16:29
4/22 Ozmium42 válasza:
Üdv!
Úgy tudhatod meg, hogy én elmondom neked. Senki és semmi nem voltál előző életedben, mert nem volt előző életed, következő sem lesz, és a mostani is véges. Örülök, hogy segíthettem!
5/22 anonim válasza:
akasha.csak nehéz belenézni.álmokba néha bejön 1 1 kép a multrol +ha meghallasz bizonyos szavakat inkább mondatokat jó formába vagy látsz egy helyet néha visszajön a mult.
8/22 A kérdező kommentje:
Első sorban azért érdekel, mert vannak vissza térő almaim több éve már! Meg amugy is érdekelt mindig az ilyen téma.. :/
2015. ápr. 12. 17:45
9/22 anonim válasza:
Értem, akkor én sajnos nem segíthetek.
10/22 anonim válasza:
Azt tudhatod amikor a faterod hordozott, hogy mi voltál. Nem nehéz kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!