Barátnőm macskája tegnap halt meg azóta teljesen magaalatt van. A kezei között halt meg a cica. Azt kérdezném hogy mi lesz haláluk után. Hisz az ilyen ezós dolgokban és úgy gondolja van reinkarnáció és mindenkinek van valami dolga a földön de az állatokkal nem tudja mi a helyzet. Valaki tudna válaszolni mi történt a cicával. Azt tudom hogy a többi cica időzött ott ahol meghalt, ugy hiszi akkor a szelleme még ott volt mert elvileg a macskák látják őket. Nagyon fontos lenne ha válaszolnátok.
Mikor testet kap, törlődik fizikai világban tudata így állat módjára viselkedik, hisz nincs annyi értelem benne, elgondolkozzon lényén.
2015. ápr. 9. 01:01
14/17 anonim válasza:
Bevallom félve írok, mert ez a kérdező megveret engem, de mégis elárulom neked 13-as, hogy az agy egy központi idegrendszer, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy az ember egy biológiai lény nem holmi energia. Remélem ezek után nem akarsz majd te is megverni, mert mikór engem bántasz kicsit magadat is bántod. Mert fájni fog az öklöd, és össze vérzem a kabátod. :Ð
2015. ápr. 9. 15:15
15/17 anonim válasza:
Újjászületik, lélek vándorlás következik be.
Ha nagyon szoros volt a kapcsolata a gazdival akkor a következő macskájába költözik. Azt nem tudom hogy más állatfajba vagy emberbe tud-e költözni...de az biztos hogy fiatalba költözik bele a lelke.
Én tapasztalatból mondom.
Nálam aranyhörcsögök vannak és én visszakaptam Mütyürkét és Mollyt, Sziporka és Szutyok személyében: ezt 100%-ra mondom. Kiszámoltam, számolni szoktam...stb. de nehéz leirni dolgokat hogyan jöttem rá, de én értem az a lényeg.
2015. ápr. 9. 19:32
16/17 anonim válasza:
Szia, a cica lelke felkerült az univerzumba, ahonnan jött is. Ott visszanézi az életét macskaként, levonja a tanulságokat. Amikor úgy érzi, hogy készen áll a leszületésre, akkor kiválasztja a fejlödéséhez leginkább megfelelö élethelyzetet, majd megszületik. Lehet hogy kutyaként vagy megint macskaként, ezt csak ö tudhatja.
2015. ápr. 12. 21:38
17/17 anonim válasza:
Oda kerul ahova az ember es minden mas előlény. Ahol születese elott is volt. Az elet orok es vegtelen a halal nem az elet hanem a szuletes ellentétje. Aki pedig testnek gondolja magát vagy biologia lenynek, az előtt meg hosszú lesz az út. Mikor értitek már meg az anyag nem gondol, és nem érez! Ha milliard evikg kevergetsz vizet, oxigent, nitrogent stb abbol soha sem lesz erző lény vicces hogy Darvin mennyi emberből csinált majmot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!