Szerintetek meg vagyok átkozva?
Végső elkeseredésemben már csak erre tudok gondolni, mert a szerelem terén ilyen lúzer tuti nincs másik mint én.
Azt mondják hogy nem vagyok csúnya, a munkahelyemen mindig megdicsérnek hogy csinos vagyok, és általában szívesen barátkoznak velem mindenhol.
Mégis még sosem jártam senkivel. Én vonzom a kattantakat, mert csak olyanok akartak eddig velem összejönni. Az első pszichopata (őt jó hogy megúsztam, azóta más lányokat követ és zaklat) a második főiskola szerte hirhedt volt, mert mint kiderült több személyisége is van a harmadik pedig megsértődött mert nem akartam hozzámenni az első randi után.
Azóta nem randiztam senkivel. Még az öreg bácsikák szeretnek nekem udvarolni.
Beleszerettem tavaly egy emberkébe, teljesen egy hullámhosszon voltunk, majd kiderült hogy nem egy csapatban játszunk. Szerintetek? Azóta is érte sajog a szívem :(
Régen sminkeltem, nagyon vékony voltam úgy se kellettem senkinek, az utóbbi egy évben viszont elhagytam magam, felszaladt pár kiló, így se vesznek észre. Szóval az alakom nem lehet az oka.
A sok csalódás valóban meglátszik, félénkebb vagyok mint mások, de hamar feloldódok és beszélgetek. Bulizni nem járok, nincs is nagyon kivel, egy barátnőm van, de ő nem bulizós.
Félek hogy sosem fog összejönni a szerelem számomra :( Mindenkinek van párja, lehet az sovány vagy nagyon duci, gyönyörű vagy ronda (de tényleg egy nagyon ronda volt osztálytársamnak is komoly kapcsolata van ) csak nekem nincs senkim :(
Miért? Nekem ez rendeltetett? Átok? Mit csináljak? :(((
Nézd a képernyőt...............3,2,1, na most vagy megátkozva. :D
Csak hülyéskedek. Fogadd meg az előttem szólók tanácsait és összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!