Létezik előző élet?
Nem túl jó az angol tudásom, de ez elég érdekesnek tűnik. Persze a tudomány emberei között is lehetnek csalók, akik jó pénzért eladják magukat, de ha nem erről van szó, akkor ez egy kis bizonyíték arra, hogy a reinkarnáció létezhet. Ti mit gondoltok erről, illetve ha valaki veszi a fáradságot és utánaolvas, találtok cáfolatot, vagy szkeptikus írást Jim_B._Tucker munkásságáról?
Kisgyerekek NEM emlékeznek még az álmaikra sem. Összekeverik a fantáziájukkal a valóságot.
Előző életükre sem emlékezhetnek.
Azért a kisgyerekeket sem kell lenézni.
Fizikailag lehet, hogy gyengébbek, mint egy felnőtt ember, de az elméjük még nincs korlátozva, szóval sokkal nagyobb a kreativitásuk, mint akár egy átlag embernek. Több mindenre érzékenyek, mert nincs rajtuk az a nyomás, ami sok emberen, így kevés gondjuk van.
Ők még eldönthetik melyik irányba akarnak fejlődni, mert könnyebb lesz nekik. Az átlag ember is fejlődhet arra, amerre szeretne, de azért tennie is kell, nem is keveset. Persze neki nehezebb lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=YKuQvL83mEc
A bácsi elmagyarázza.
13-nak:
A bácsi hülyeségeket beszél. 13:-13:10 között mondja, hogy a polarizáció alatt a fény 7mm-ert tudott volna megtenni. Akit bővebben érdekel miről is van szó tekerjen kicsit előrébb ahol elmagyarázza a történetet. A fény 1 másodperc alatt 300 000 kilométert tud megtenni és a "tudósok azt mondják" hogy a polarizáció alatti idő nem lett volna elég ahhoz, hogy az információ helyet cseréljen, mert a fény csak 7 mm-ert tudott volna megtenni. Olyan időegységet nem is ismerünk talán amivel megállapítható, hogy a fény mennyi idő alatt tesz meg 7mm-ert, de 1000%, hogy a polarizáció jóval tovább tartott, ezzel pedig szerintem máris hiteltelenítette a saját mondókáját...
"De hallottam már olyat is hogy a klinikai halál állapotában levő emberek egy sötét folyosót láttak aminek a végén ott a fény. Lehet, hogy ez a folyosó egy szülőcsatorna és ott a végén egy új élet"
Kb 3hete pontosan ugyan erre gondoltam én is!
Vannak ezek a dokumentumfilmek mikor embereket visszahoztak a halálból ,és ők mondták hogy a fény felé mentek! Lehetséges hogy pont azért mert abban a pillanatban születsz meg mikor meghalsz?
(Valószínűleg akit visszahoztak a halálból ,azon "újszülöttek" pedig halva születnek ,mert nem tudtak reinkarnálódni)! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!