A regressziós hipnózis megbízható?
Hozzáértő személy alkalmazta rajtam a regressziós hipnózist (onnan tudom, hogy nem csaló, és nem pénzért, mert az illető a párom), és elég érdekes dolgok derültek ki. 4 előző életet kerestünk bizonyos szempontok alapján. Kettő nagyon tiszta (megtaláltuk a valóságban a személyt és a helyet, de én nem hallottam róla korábban), kettő nagyon zavaros.
Kiskorom óta érdekelnek a vikingek, de meglepő módon semmi rájuk utalóra nem találtunk, pedig erre számítottam. Egyedül egy emlékfoszlány, de az sem Skandinávia, hanem Orkney.
Erről a témáról sokat olvastam viszont a valóságban. Bezavarhatnak az olvasottak?
Nem mert van olyan is hogy kollektív tudattalan és lehet hogy onnan töltesz le valamilyen információt.
Plusz veszélyes is mert lehet hogy valami olyat hozol magaddal a jelenbe amivel nem is kéne megbirkóznod.
Vannak esetek amikor nem lehet megkerülni az előző életeket de ha van rá lehetőség akkor nem kéne...
Nem megbízható, mert nem valódi "előző életből származó" emlékeket idézel fel, hanem a mostani életed során szerzett élmények, emlékek, álmok, benyomások képeit. A regressziós hipnózis nem működik.
>Erről a témáról sokat olvastam viszont a valóságban. Bezavarhatnak az olvasottak?
Persze, gyakorlatilag csak az ilyen "zavaró hatások" okozzák az állítólagos emlékképeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!