Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » A regressziós hipnózis megbízh...

A regressziós hipnózis megbízható?

Figyelt kérdés

Hozzáértő személy alkalmazta rajtam a regressziós hipnózist (onnan tudom, hogy nem csaló, és nem pénzért, mert az illető a párom), és elég érdekes dolgok derültek ki. 4 előző életet kerestünk bizonyos szempontok alapján. Kettő nagyon tiszta (megtaláltuk a valóságban a személyt és a helyet, de én nem hallottam róla korábban), kettő nagyon zavaros.

Kiskorom óta érdekelnek a vikingek, de meglepő módon semmi rájuk utalóra nem találtunk, pedig erre számítottam. Egyedül egy emlékfoszlány, de az sem Skandinávia, hanem Orkney.

Erről a témáról sokat olvastam viszont a valóságban. Bezavarhatnak az olvasottak?

2015. febr. 10. 11:30
 1/3 anonim ***** válasza:
32%

Nem mert van olyan is hogy kollektív tudattalan és lehet hogy onnan töltesz le valamilyen információt.

Plusz veszélyes is mert lehet hogy valami olyat hozol magaddal a jelenbe amivel nem is kéne megbirkóznod.

Vannak esetek amikor nem lehet megkerülni az előző életeket de ha van rá lehetőség akkor nem kéne...

2015. febr. 10. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
34%

Nem megbízható, mert nem valódi "előző életből származó" emlékeket idézel fel, hanem a mostani életed során szerzett élmények, emlékek, álmok, benyomások képeit. A regressziós hipnózis nem működik.

>Erről a témáról sokat olvastam viszont a valóságban. Bezavarhatnak az olvasottak?

Persze, gyakorlatilag csak az ilyen "zavaró hatások" okozzák az állítólagos emlékképeket.

2015. febr. 11. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Működhet ha valóban hozzáértő a terapeuta, de attól, hogy a párod és nem kér érte pénzt még nem biztos, hogy ért hozzá. A jelenség létezik, van aki így gyógyult ki betegségből, főleg megmagyarázhatatlan fóbiák, félelmek emegszűntetésére jó. Ha jól csinálják. De benne van a veszély, hogy keveredik ez az élet, a jövő és más egyéb valóban kollektív tudattalanból bezavaró dolgok.
2015. febr. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!