Regressziós-hipnózis! Félek?
Félek attól, hogy a mostani barátnőm nem a lélektársam! Nagyon szeretem őt, ezért is tartok attól, hogy neki vagy nekem más a lelki társam! Én azt érzem, hogy passzolunk és hogy nincs hozzá fogható de mi van ha más a lélektársam?
Van, mikor valakinek a hátrányára és nem előnyére válik az utazás?
És hogy jön ide a hipnózis?
Ne agyalj annyit hanem éld az életed!
Nagyon kevesen élhetik az életüket a lelki társukkal.
Ezen kár parázni. Addig fog tartani ameddig kell. Ha holnapig akkor addig ,de még az is lehet hogy a koporsóig ki tudja. De ha ilyeneken agyalsz kinyírhatod vele a kapcsoiatodat!
hipnózis által visznek vissza előző életembe vagy ha nem volt akkor a "gyülekezőhelyre".
Ott már tudom, hogy ki lesz a földön a lélektársam.
Én úgy tudom, hogy a lélektárs minden életben jelen van több-kevesebb ideig. Van mikor a testvér lesz az, vagy szülő, vagy szerelem.
Szóval ha regressziós hipnózis alá vetném magam, akkor kiderülne, hogy ki a lelki társam!
A regressziós hipnózisban általában nem úgy kapod a válaszokat ahogy azt várod!
A lényeg,hogy ne félj!
Éld az életet, sok a feladatod ugyanúgy mint mindenki másnak,minden kapcsolat legyen az bármilyen, feltétlenül tapasztalás.Voltam több alkalommal ebben az állapotban
és a tapasztalatom az,hogy a kétségek,félelmek, feldolgozatlan problémák megoldásának egy része, valóban a múltban rejlik.Az utazás Olyan mintha egy filmet néznél amiben benne élsz,felülről tekintesz le önmagadra...
Nagyon szakavatott emberhez menj el!!!!!Üdv Kun
"Szóval ha regressziós hipnózis alá vetném magam, akkor kiderülne, hogy ki a lelki társam!"
Szerintem ez nem igaz. De ha sok pénzed van csináld!
Csak aztán nehogy egy zsák plusz problémával térj vissza...
Ha a mostani barátnőd nem az ikerlángod,szerintem nem kell tragédiaként felfogni.Ahogy előttem is írták,minden emberrel azért találkozol életed során,mert dolgod van velük,tanultok egymástól,és mert akkor éppen azokra az emberekre,azokra a tapasztalatokra VAN SZÜKSÉGED.Sok emberrel rendezitek az "adósságaitokat",aztán eltűnnek az életedből.Ez így van jól.Olyanok is vannak,akik a segítőid:segítenek a fejlődésben,életfeladatod megtalálásában,stb.Ha a barátnőddel jól megvagytok,harmonikus a kapcsolatotok,akkor szerintem az elég.Ha még nem találkoztál az ikerlángoddal,akkor még nem állsz rá készen.Sokan ezt álomba illően képzelik el,hogy találkoznak a másik felükkel,és onnantól boldogan élnek,amíg meg nem halnak.Csak akkor lehet ez ilyen egyszerű,ha már mindkét fél elért egy magasabb tudatosságot,mindkét fél ledobta az álarcát,megszabadult az egójától,és nincs karmikus "ledolgoznivalójuk" egymással.Amíg van,addig nagyon nehéz.Én megtaláltam az ikerlángomat..se veled,se nélküled kapcsolat évek óta...csak körbe-körbe megyünk.Szerintem a lélektárs inkább azokat jelöli,akikkel egy lélekcsaládba tartoztok,belőlük több is van,és velük nagy eséllyel lehet boldog párkapcsolatod,sokkal könnyebben,mint az ikerlángoddal.Az ikerláng kapcsolat rengeteg fájdalommal jár,mert a másik a te teljes tükörképed,és szembesít minden hibáddal,minden gyengeségeddel,amin még dolgoznod kell.Sőt,neki ugyanazok a gyengeségei.Benne ugyanazok a hibák zavarnak,amik önmagadban is...
De miért szeretnél utazni előző élete(i)dbe?Én is fontolgatom,bár még tartok tőle,de szerintem csak akkor utazz,ha van rá komoly indokod.Csupán kíváncsiságból nem tudom,érdemes-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!