Ha valaki uralja az univerzum őserőit, és rendelkezik egy sokkal nagyobb tudással, mint a földi humanoid lények, akkor az mihez kezdjen az életben?
Figyelt kérdés
Unalmas a földi lét, hiszen ismeri a titkokat, amiket más keresgél, tudja azt amit mások csak tudni akarnak(telekinézis,telepátia,asztrálprojekció és más egyéb paranormális tevékenységek).
Egy ilyen ember földi testben mihez kezdjen?
Mindent elért amit akar.
2015. jan. 30. 17:46
11/14 anonim válasza:
A földi humanoid lényeknél nem kunszt nagyobb tudással rendelkezni!
12/14 openyoureye válasza:
Miből gondolod, hogy egy ilyen tudással rendelkező lény újra a Földre születne le ahol már semmit sem tud tanulni? Valószínűleg az ilyen lények már nincsenek a Földön...
13/14 A kérdező kommentje:
ebben én nem vagyok olyan biztos, a kérdést sem hiába írtam ki, pont ezért.
2015. febr. 2. 13:22
14/14 openyoureye válasza:
Mi az oka annak amiért azt gondolod, hogy ismét a földre születne le egy ilyen entitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!