Nektek vannak emlékeitek/bevillanások az előző életetekből?
# 11
Ha a memóriám és a logikám nem hagyott cserben, akkor például Te, amikor megírtad a 9. hozzászólásodat. :-)
Nem célszerű akkor közölnöd vele, hogy találkoztatok, ha ő nem beszél ilyesféle témáról. Az, hogy újra találkoztok, az lehet azért, mert nem rendeztetek le egymással mindent - a későbbi életben erre tesztek kísérletet.
A le nem rendezett dolgok azért vannak, mert legalább egyikőtöknek kellemetlen volt a kezelése. Ha emlékezteted, a kellemetlen érzés feljöhet.
Általában is: szeretjük azt hinni, hogy senki sem tud az előző életünkben elkövetett dolgainkról. Ha egy személy elzárkózik a korábbi életek témájától, azt nem ok nélkül teszi. Úgy érzi, hogyha emlékezne rá, az őt bajba sodorná - és ebben az mindegy, hogy ez valós, vagy csak képzelt baj.
Szóval, ha eszedbe jut valami, azt használd arra, hogy megértőbb legyél mások felé!
Szerinted joga van tudni.
Szerinte mivel nem érdekli, joga van nem tudni.
Ez utóbbi erősebb jog, hiszen az ő akarata is benne van.
Félreértettetek, minden "okkult" dolog vonzza, csak retteg ezektől. Ő ezt úgy fogalmazza meg, hogy "nyugodtan beszéljek ezekről a reggeli mellett, ne este". Őszintén, én nem akarok erről beszámolni, mert szerintem a múltat le kell zárni, de ott motoszkál a gondolat, hogy el kéne mesélni, mert a részese volt ő is.
Az emlékeket pedig nem álmodtam, ezt nem tudom honnan szedtétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!