Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek vannak emlékeitek/bevil...

Nektek vannak emlékeitek/bevillanások az előző életetekből?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 16:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
#10 ki nem szarja le h te mit csinálsz?
2015. jan. 29. 20:32
 12/26 anonim ***** válasza:
56%

# 11

Ha a memóriám és a logikám nem hagyott cserben, akkor például Te, amikor megírtad a 9. hozzászólásodat. :-)

2015. jan. 29. 20:47
 13/26 anonim ***** válasza:
Húzzál el kérdezőbiztosnak akkor bamme.
2015. jan. 29. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
51%
Ezen én is gondolkoztam, hasonló élményeimet megosszam-e egy bizonyos illetővel.Nos, ha igazán nagyon közel áll hozzád és tudod, hogy megbízhatsz benne, nem fog bottal zavarni a pszichiáterhez, akkor finoman kipuhatolhatod...Szerintem tnyleg csak finoman adagolva kerülgesd a témát, pl nem túl direkt kérdésekkel.Mondjuk, kezdd úgy, hogy : "Te nem szoktad néha úgy érezni, hogy ...bla-bla-bla.."Stb.És ha épp jó kedvében van, elmondhatod neki az álmodat, de csak miután lassan adagoltad mindezt neki és még nem esett le a székről a sokk miatt, akkor közöld vele a leg lényegesebb észrevételedet.
2015. jan. 29. 21:02
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
Én emlékszem az előző életére egy narancssárga macska voltam jobban mondva kandúr sokat zabáltam imádtam a tejet, a lazanyát, a halat, az olaszkonyhát stb. Egy idő után a gazdám rám unt és kidobott az utcára, végül elveszítettem a 8 életemet és a maradék eggyel újjászülettem embernek, de előtte elpostáztam a nermál nevű barátomat abudabiba.
2015. jan. 29. 22:33
 16/26 anonim ***** válasza:
55%

Nem célszerű akkor közölnöd vele, hogy találkoztatok, ha ő nem beszél ilyesféle témáról. Az, hogy újra találkoztok, az lehet azért, mert nem rendeztetek le egymással mindent - a későbbi életben erre tesztek kísérletet.

A le nem rendezett dolgok azért vannak, mert legalább egyikőtöknek kellemetlen volt a kezelése. Ha emlékezteted, a kellemetlen érzés feljöhet.

Általában is: szeretjük azt hinni, hogy senki sem tud az előző életünkben elkövetett dolgainkról. Ha egy személy elzárkózik a korábbi életek témájától, azt nem ok nélkül teszi. Úgy érzi, hogyha emlékezne rá, az őt bajba sodorná - és ebben az mindegy, hogy ez valós, vagy csak képzelt baj.

Szóval, ha eszedbe jut valami, azt használd arra, hogy megértőbb legyél mások felé!

2015. jan. 30. 09:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted joga van tudni.

Szerinte mivel nem érdekli, joga van nem tudni.

Ez utóbbi erősebb jog, hiszen az ő akarata is benne van.

2015. jan. 30. 19:22
 18/26 Németh Attiláné válasza:
Ennél kimerítőbb válasz lehetett volna CSAK.
2015. febr. 1. 13:21
 19/26 A kérdező kommentje:

Félreértettetek, minden "okkult" dolog vonzza, csak retteg ezektől. Ő ezt úgy fogalmazza meg, hogy "nyugodtan beszéljek ezekről a reggeli mellett, ne este". Őszintén, én nem akarok erről beszámolni, mert szerintem a múltat le kell zárni, de ott motoszkál a gondolat, hogy el kéne mesélni, mert a részese volt ő is.

Az emlékeket pedig nem álmodtam, ezt nem tudom honnan szedtétek.

2015. febr. 1. 23:48
 20/26 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki egy kis időt..ha őt is érdekli,fogékony erre,akkor csak a félelem áll az útjában.Majd talán idővel legyőzi...nincs mitől félni,és bármi is történt,már megtörtént,nem tudtok rajta változtatni.De nem is biztos,hogy el kell neki mondanod,hiszen ha te emlékszel rá,ő is emlékszik rád,csak elő kell hívni az emlékeit.
2015. febr. 2. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!