Nektek vannak emlékeitek/bevillanások az előző életetekből?
Több ilyen személyes kapcsolatra emlékszem előző életemből.
Két embernek mondtam el eddig, hogy őket előző életemből is ismerem.
Azelőtt olyan volt a kapcsolatunk, mintha egymás szavát is kitaláltuk volna, de mióta ezt megtudták, megijedtek, nem is beszélünk már!
EZ van, nem mindenki fogékony erre a témára!
# 6
Nem tudom, hogy mennyire vagy nyitott tanácsra ezzel kapcsolatban, de ha ilyen helyzetben lennék, két dolog miatt sem tenném, amit te most fontolgatsz.
Egyrészt nem tudhatod, hogy ami neked "bevillant", az valóban egy előző életből származó emléktöredék-e, és ha igen, valóban úgy, abban a formában történt-e meg, ahogy neked feljött a tudatalattidból.
Másrészt azt írtad, hogy az a személy "eleve retteg minden ilyentől". Szerintem az lenne a tisztességes és etikus, ha ezt tiszteletben tartanád, mint ahogy feltehetően te is elvárod, hogy mások tiszteletben tartsák a szabad akaratodat bármilyen kérdésben.
Megértem, hogy te szeretnéd ezt megosztani vele, érdekesnek és különlegesnek találod és kívácsi vagy a reakciójára, de szerintem nem "joga van tudni", amit te szeretnél megosztani vele, hanem sokkal inkább joga eldönteni, hogy egyáltalán akar-e ilyen témákról beszélgetni vagy sem.
Megkérdezhetem, hogy egyébként miért érzed úgy, hogy "joga van tudni"?
# 9
Meghajlok az érveid előtt! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!