Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Nektek vannak emlékeitek/bevil...

Nektek vannak emlékeitek/bevillanások az előző életetekből?

Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 16:15
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
50%
Szia nekem meg nem volt igen. Miert neked volt ilyesmi?? Erdekelne es honan tudtad hogy az ha volt?
2015. jan. 29. 16:50
 2/26 anonim ***** válasza:
58%
Nekem általában ebben az életbeli deja vuim vannak. Azaz mintha már megtörtént volna. Álmomban viszont abszolút előfordult már ilyen. Ezt onnan lehet tudni, hogy ismeretlenek tűnnek mindennaposnak, akár az idegen helyek, amik mégis alaposan ismertek. És amikor felébredek, reálisnak tűnik, majd el telik 5 perc és abszolút irreálisnak tűnik.
2015. jan. 29. 17:41
 3/26 anonim ***** válasza:
58%
Van.
2015. jan. 29. 18:11
 4/26 anonim ***** válasza:
59%
A kérdés igen érdekes távlatokat nyit meg. Voltak már álmaim más életekből, de nem bevillanás, teljes történetekről van szó. Ha mindent elmesélnék, lefordulnál a székről, melyen épp ülsz. Olyan dolgok váltak nyilvánvalóvá, melyek eltérnek a hivatalosan elfogadottól. A baj csupán az, hogy ebben a témában nincs segítség, nincsenek válaszok, még nekem sem. Gondolataim vannak, de sosem jutottam előrébb a kérdéseimben (bár ez így nem teljesen igaz). Ami biztosan van, pénzt csináló szélhámosok(jóslás), dezinformációk tömkelege és nyitottságra képtelen emberek milliói. Azt hiszem a kérdésed hamarosan aktuális lesz, talán még a te életedben. Gondolok arra, hogy nemsokára valósággá válhat, a gépek gondolattal történő irányítása (japán technológia, kísérleti fázisban) és ha ez megtörténik, talán lehetőségünk lesz rögzíteni is az álmainkat. Ha ez bekövetkezik, akkor fog csak igazán feje tetejére állni a világ.
2015. jan. 29. 18:23
 5/26 anonim ***** válasza:
Már évekkel ezelőtt olvastam, hogy az álmok rögzíthetők, bár elég kezdetleges, rossz minőségű képet kaptak, de biztosan fejleszthető.Bár mostanában új hírt nem láttam erről.Biztosan vannak olyan találmányok, amik mindvégig megmaradnak egy bizonyos körben és nem lesznek elérhetők bár kinek.
2015. jan. 29. 18:34
 6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat, kicsit meglepôdtem, hogy titeket álmotokban ér. Igazából úgy jött a kérdés, hogy 1 számomra fontos személyjel egy elôzô életünkben is közel álltunk egymáshoz... Nem tudom mennyire etikus ezt elmondanom neki. Már legalább 1,5-2 hónapja ezen agyalok, szegény retteg minden ilyentôl, de valahol joga van tudni.
2015. jan. 29. 18:57
 7/26 anonim ***** válasza:
67%

Több ilyen személyes kapcsolatra emlékszem előző életemből.

Két embernek mondtam el eddig, hogy őket előző életemből is ismerem.

Azelőtt olyan volt a kapcsolatunk, mintha egymás szavát is kitaláltuk volna, de mióta ezt megtudták, megijedtek, nem is beszélünk már!

EZ van, nem mindenki fogékony erre a témára!

2015. jan. 29. 19:31
 8/26 anonim ***** válasza:
47%

# 6

Nem tudom, hogy mennyire vagy nyitott tanácsra ezzel kapcsolatban, de ha ilyen helyzetben lennék, két dolog miatt sem tenném, amit te most fontolgatsz.

Egyrészt nem tudhatod, hogy ami neked "bevillant", az valóban egy előző életből származó emléktöredék-e, és ha igen, valóban úgy, abban a formában történt-e meg, ahogy neked feljött a tudatalattidból.

Másrészt azt írtad, hogy az a személy "eleve retteg minden ilyentől". Szerintem az lenne a tisztességes és etikus, ha ezt tiszteletben tartanád, mint ahogy feltehetően te is elvárod, hogy mások tiszteletben tartsák a szabad akaratodat bármilyen kérdésben.

Megértem, hogy te szeretnéd ezt megosztani vele, érdekesnek és különlegesnek találod és kívácsi vagy a reakciójára, de szerintem nem "joga van tudni", amit te szeretnél megosztani vele, hanem sokkal inkább joga eldönteni, hogy egyáltalán akar-e ilyen témákról beszélgetni vagy sem.

Megkérdezhetem, hogy egyébként miért érzed úgy, hogy "joga van tudni"?

2015. jan. 29. 20:16
 9/26 anonim ***** válasza:
17%
#8 nem kérdezheted meg okoska.
2015. jan. 29. 20:25
 10/26 anonim ***** válasza:
19%

# 9

Meghajlok az érveid előtt! :-)

2015. jan. 29. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!