A meg nem született testvérem újjászületik az én gyermekemként?
Anyukámnak egy ismerőse (nem fizetett érte, az ismerősnek ebből semmilyen haszna nem származott, és a mély családi történeteket se ismerte előtte, pl hogy engem örökbe fogadtak) azt jósolta, hogy anyukámék meg nem született gyermeke (egészségügyi okokból el kellett vetetni, anno mind a ketten belehaltak volna, ha kihordja a terhességet, később nem lett vér szerinti gyermekük,d e örökbe fogadtak engem) újjá fog születni a családban, méghozzá az én gyermekemként. Ez eddig oké, de elvileg a második gyermekemként.
Én csak egyet akarok. Ha feltételezzük, hogy ez az újjászületés-dolog valós és lehetséges, akkor mi történik, ha én tényleg megállok egy gyermeknél? Ez hogy működik?
Kérlek kíméljetek a troll válaszoktól, én is kicsit hitetlen vagyok, de azért a fülembe tették a bogarat, és jó lenne értelmes választ kapni hozzáértőktől, tapasztaltaktól.
"én is kicsit hitetlen vagyok"
Az lehet, de butának nagyon buta vagy, ha elhiszed.
ikreid is lehetnek
am meg nem kell hinni az ilyenekben
A Gúgli a barátod, nézz utánna a reinkarnációs tanításOKnak!
Egyik irányzata sem mond ilyet, anyukád ezen ismerőse tudatlan ezen a téren!
Bár én kívülálló vagyok, de azért van pár dolog amiben hiszek, illetve hinni szeretnék! Ilyen ez a Kabalisztikus szám vagy az, hogy ebből kiszámolható, hogy ki-hányszor született le erre a földre.
Nem akarok bunkózni, de ha hiszel ebben a témában, akkor keress inkább egy profit! Ez inkább csak egy maszlagnak tartom, de szerintem ezt a 3-4 ismerősöm is annak nevezné, akik ebben hisznek, és ez a munkájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!