Miért nem emlékszünk, hogy kik voltunk előző életünkben?
Ha egyszer újjászületünk arról se fogunk tudni, hogy éltünk már?
Szerintem ez olyan fura dolog...lehet, hogy hülyeség, de én már várom, hogy meghaljak. Kíváncsi vagyok, hogy mi is van az életen túl. Nem vagyok megkeresztelve (bár ennek nincs sok köze hozzá...) de hiszek a szellemekben és minden természetfeletti lényben.
Nektek néha nem olyan érzésetek, hogy meg akartok halni, hogy megtudjátok mi is történik ott?
Az atól függ miben hiszel. Én pl keresztény vagyok és nemhiszek a lélekvándorlásban
2010. máj. 5. 16:50
2/12 anonim válasza:
"de én már várom, hogy meghaljak"
Erre vársz normális választ?
2010. máj. 5. 16:53
3/12 anonim válasza:
Amikor azon tűnődtem régebben,mért nem emlékszünk előző életekre,eszembe jutott egy 8-9 évvel ezelőtti táskám,amiért akkor nagyon odavoltam,mindenhova azt vittem.Ma már csak nagyon nehezen,erőlködve tudom felidézni,hiszen azóta már sok-sok táskám volt.Na?Én is kíváncsi vagyok,de ha most meghalnék elég fejletlen állapotomban kerülnék át,és dolgokat újra kellene kezdenem,úgyhogy inkább amit tudok itt teszem meg,még élnem kell egy keveset!
2010. máj. 5. 17:07
4/12 anonim válasza:
Egyszer olvasatam egy újságba hogy volt egy angol kisfiú aki mindíg a repülőkről álmodott,és hogy egy XY nevű ember meghalt repülés 1950-es évekbe.És hogy ő volt aki meghalt.A szülei már nem tudták hogy mit tegyenek,ezért felkeresték annak az embernek a barátját.És mint kiderült tényleg élt,és tényleg repülésben halt meg....
2010. máj. 5. 17:11
5/12 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy több esetben hipnózissal vissza lehet menni az előző életekbe. Persze ezt sokan humbuknak tartják, de én hiszek ebben.
Ezen felül nem szeretnék meghalni ezért, hogy megtudjam,ahhoz túl önzően szeretem a (mostani) életem:) Kérdező, lehet hogy neked is inkább a hipnózis lenne egy jó lehetőség!
2010. máj. 5. 17:39
6/12 anonim válasza:
Akkor születünk újjá újra és újra ha az adott életünkben nem teljesítjük a "küldetésünket"... Én is hiszek ezekben a dolgokban és sokat is foglalkozom az ezotériával és asztrologiával, szerintem érdekes dolgok ezek, nincs semmiféle "beütésem" :)
16/L
2010. máj. 5. 17:45
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem mindenki születik újra... én hiszek benne, hogy a lélek fejlődik, és hogy egy-két élet nem elég ahhoz, hogy mindent megtapasztalhasson és mindent megtanulhasson, de egyszer eljön az idő, mikor elég érett lesz ahhoz, hogy magasabb szintre lépjen.
Onnantól kezdve maga döntheti el, hogy mit szeretne. Újraszülethet, ha akar, védőként kísérhet egy embert az élete során, vagy akár ott is maradhat az Istenség mellett ülve, ahol átérzi, hogy már a mindenség része ő is..
Persze, ez csak az én sajátos elképzelésem :)
2010. máj. 5. 17:56
8/12 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a megvilágosodottak nem születnek újjá!
2010. máj. 5. 19:04
9/12 anonim válasza:
Szerintem az öngyilkosok, és az erőszakos halállal meghaltak lelkei itt maradnak, még nem találják meg a békét, ők csak utána születhetnek újjá. Lehet, hogy a gyilkosokra is valami más vár, vagy egy nagyon kegyetlen életbe születnek bele. Azért nem emlékszünk, hogy tiszta lappal tudjunk kezdeni, közben meg nem értjük, hogy mi miért történik, pedig lehet, hogy pont az előző életünkhöz van köze. Szerintem nem meghalni akarsz, csak nagyon kíváncsi vagy.
2010. máj. 5. 19:37
10/12 A kérdező kommentje:
Hát én csak azért szeretnék néha meghalni, hogy megtudjam h mi van az élet után, mert engem nagyon érdekel. De amúgy ha választani kellene akkor inkább az életet választanám mert mi van akkor ha semmi sincs az élet után? Akkor jól pofára esek..amúgy egyszer úgyis meghalunk...csak túl kíváncsi vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!