Pálmalevelek, valós?
Sziasztok!
Már régóta szemezek azzal a lehetőséggel, hogy állítólag pálmalevelekben van megírva az emberek sorsa, mire számítson, mire figyeljen oda, vagy hogy előző életében ki/mi volt.
Már jó pár éve szinte mindig hasonlóak az álmaim.
Már körülbelül 4 éve szemezgetek ezzel a pálmaleveles lehetőséggel (nagyon frusztráló volt, hogy folyton-folyvást ugyanazt álmodtam, de a miértjére sohasem jöttem rá), de akkor anyagiak miatt nem volt rá módom, hogy véghez vigyem. Amíg ezen őrlődtem, hogy kéne-e vagy sem, teljesen "elmúltak" a régóta visszatérő álmaim, de amint lemondtam arról, hogy megkerestessem a sajátomat (ha van?!) visszatértek, persze már nem olyan nagy számban.
Úgy körülbelül egy hete kezdődött el, hogy újra minden egyes este hasonlóakat álmodom, persze a körülmények ha nem is mindig, de változnak.
Átverés ez a pálmás "dolog"? Megéri bevállalni? Szeretném megtudni, hogy ki/mi voltam előző életemben (biztos lenni abban, amit sejtek).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!