Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Pálmalevelek, valós?

Pálmalevelek, valós?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már régóta szemezek azzal a lehetőséggel, hogy állítólag pálmalevelekben van megírva az emberek sorsa, mire számítson, mire figyeljen oda, vagy hogy előző életében ki/mi volt.

Már jó pár éve szinte mindig hasonlóak az álmaim.

Már körülbelül 4 éve szemezgetek ezzel a pálmaleveles lehetőséggel (nagyon frusztráló volt, hogy folyton-folyvást ugyanazt álmodtam, de a miértjére sohasem jöttem rá), de akkor anyagiak miatt nem volt rá módom, hogy véghez vigyem. Amíg ezen őrlődtem, hogy kéne-e vagy sem, teljesen "elmúltak" a régóta visszatérő álmaim, de amint lemondtam arról, hogy megkerestessem a sajátomat (ha van?!) visszatértek, persze már nem olyan nagy számban.

Úgy körülbelül egy hete kezdődött el, hogy újra minden egyes este hasonlóakat álmodom, persze a körülmények ha nem is mindig, de változnak.

Átverés ez a pálmás "dolog"? Megéri bevállalni? Szeretném megtudni, hogy ki/mi voltam előző életemben (biztos lenni abban, amit sejtek).

Előre is köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 24. 19:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha valaki csodálkozna, miért van most ilyen völgyben az országunk, és kérdezné mi van a lejtő alján, csak belinkelem neki ezt az oldalt.
2015. febr. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!