Pálmalevelek, valós?
Sziasztok!
Már régóta szemezek azzal a lehetőséggel, hogy állítólag pálmalevelekben van megírva az emberek sorsa, mire számítson, mire figyeljen oda, vagy hogy előző életében ki/mi volt.
Már jó pár éve szinte mindig hasonlóak az álmaim.
Már körülbelül 4 éve szemezgetek ezzel a pálmaleveles lehetőséggel (nagyon frusztráló volt, hogy folyton-folyvást ugyanazt álmodtam, de a miértjére sohasem jöttem rá), de akkor anyagiak miatt nem volt rá módom, hogy véghez vigyem. Amíg ezen őrlődtem, hogy kéne-e vagy sem, teljesen "elmúltak" a régóta visszatérő álmaim, de amint lemondtam arról, hogy megkerestessem a sajátomat (ha van?!) visszatértek, persze már nem olyan nagy számban.
Úgy körülbelül egy hete kezdődött el, hogy újra minden egyes este hasonlóakat álmodom, persze a körülmények ha nem is mindig, de változnak.
Átverés ez a pálmás "dolog"? Megéri bevállalni? Szeretném megtudni, hogy ki/mi voltam előző életemben (biztos lenni abban, amit sejtek).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem igaz.
kolléganőm "megkerestette", semmi nem jött be neki, amit "jósoltak".
Nem. Nincs olyan ember által ismert folyamat, amely végeredményeként megismerné a jövőt.
A sors megléte pedig külső intelligenciára utal, akinek szintén megírták a sorsát. De ki?
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó:
"Átverés ez a pálmás "dolog"? Megéri bevállalni?"
Én is afelé húzok inkább, hogy ezen valaki marha sokat kereshet...
Kár, hogy ilyen sok mocsok van.
igen az. Sokan megpróbálták cáfolni, de hitelesen nem sikerült.
Aztán a tudomány vakfoltjára került, ahogy a többi ilyen is.
eretnekség beszélni is róla.
Palmalevelekrol nem tudom, hogy leteznek-e, de jelen ismereteim alapjan azt gondolom, hogy fura lenne ha leteznenek.
#7: Hiteles josno? Ne viccelj mar... LOL
Eleve nem lenne szabad véleményt írnia annak, aki azt sem tudja miről van szó. Elméletileg ezeket a pálmaleveleket pár száz évente átmásolják. Beazonosításkor elmondják a neved, keresztneved, anyja-apja nevét. Ezek mind a pálmalevélen. Interneten meg is mutatják és személyesen is meg lehet tekinteni. Ha hajlandóak odaadni a levelet, akkor van mód szénizotópos vizsgálatra, meg lehet állapítani az írás korát. Tehát ha szerepel több száz évvel ezelőtt a nevem és szüleim neve a pálmán, akkor azzal érdemes foglalkozni.
Jaaaa, nem adják oda? Akkor szerinted.
Amúgy szerintem lehetséges. Azt mondják régi írások, hogy 96%-ban determináltak vagyunk, 4%szabad akarat, ami valójában nagyon sok. Én biztos vagyok benne, hogy tudatosan választunk nevet testet és genetikát is, akár ujjlenyomatot is. Ez nem jelenti azt, hogy elhiszem, csak akkor, ha kiadják vizsgálatra a kezembe. Pálmalevél keresése 25 ezer, visszakapod, ha nincs meg, még 45 a felolvasás tolmácsokkal. Minőségi hamisítványt ennél drágább dolog lenne. Ha beigazolódna, azt már FBI, CIA, mindenki nagyra becsülné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!