Laár Andrással & szülei neve a pálmalevelében állt! Ez bizonyítja a pálmaleveleket?
Egy Swami (indiai pap) olvasta fel Laár András pundzsáját, mely az életét tartalmazta. Tökéletesen eltalálta a nevét, az apja nevét Tibor, anyja neve Judit, ezt mind tudta azt is hogy 55 augusztus 9-én született, ez is benne volt !
Egysuerűen, honnan tudták, évezredekkel ezelőtt, amikor még magyar nyelv se volt, hogy lesznek ilyen nevek ? Honnan tudtak volna a keresztény kalendárium évszámairól, hónapjairól ? .....E zelgondolkodtató !
Csak úgy lehet, ha le van írva mindenkinek az élete, aki keresni fogja a pálmaleveleket? Tudniillik CSAK annak írták le az életét, akiről tudták, hogy keresni is fogja.
https://www.youtube.com/watch?v=SQrH2Pya0A8
Szép dolog a hit!
Hogy hiszel valamiben, ami pozitív gondolkodásra sugall..
Azonban vannak olyan dolgok, pl a pálmalevelek, hogy több érv szól ellene, mint mellette.
Az van odaírva a pálmaleveles dologhoz, hogy (csak példát mondok) 30ezer az alapdíj, de további 10ezrekért hamarabb megtudhatja a sorsát.
Ez számomra nem világos! Ha az a pálmalevél ott van, akkor ott van, de további tizesekért meg még hamarabb ottvan! (????)
Sokan azt mondják, hogy ezek a cégek, akik ezt pénzért csinálják mind magánnyomozókat mozgósítanak. 80ezerért gyorsabban utánad járnak, mint 30 ezerért.
Korábban volt olyan, hogy 5ezer volt az alap, és aki csak annyit fizetett be, azok közt kevesebbeknek volt pálmalevelük, mint azoknak akik többszörösét fizették. Szemléltetem:
5ezer: 6%
15ezer: 30%
30ezer: 50%
80ezer: 70%
180ezer: 110%
Én ebben nem hiszek. Régen hittem, de ilyen komoly összegeket senki nem kérhet el.
Ha pedig valós ez az egész, akkor a cégek szégyelljék el magukat, hogy hasznot húznak egy olyan dologból, ami esetenként nemes célt szolgálna!
Bár nyilván nem teszik, hisz ettől lesznek kövérek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!